logo

BATI KARADENİZ TSO HEYETLERİ, ORTA KARADENİZ’DE…

  • Kdz. Ereğli TSO heyetinin, Zonguldak heyeti ile birlikte Orta ve Doğu Karadeniz gezisinde deniz dolgusu modelini incelediği bildirildi.

Zonguldak, Ereğli ve Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) delegasyonu, deniz dolgusu modeliyle hayata geçen ve planlanan projeleri yerinde incelemek için Ordu ilinden başlamak üzere Orta ve Doğu Karadeniz gezisine çıktı.

Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir, Kdz. Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, Çaycuma TSO Başkanı Zekai Kamitoğlu, Zonguldak Sanayi Teknoloji İl Müdürü Yaşar Karaman, BAKKA Yetkilileri, Zonguldak Teknopark Genel Müdürü Ferdi Kesikoğlu ve beraberindeki heyetin ilk durağı DOKAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı oldu.

Kdz. Ereğli TSO’dan verilen bilgiye göre; söz konusu ziyarette Batı Karadeniz Bölgesi’nde de kalkınma başkanlığının kurulmasının öneminden ve Kalkınma İdaresi Başkanlığı’nın bölgenin ihtiyaçlarını karşılamak için bir gereklilik olduğunun ortaya çıktığı belirtildi. Ardından Ordu Büyükşehir Belediyesi OREN Enerji’yi ziyaret eden heyet, dalga enerjisi projesi ile ilgili bilgi alışverişi yaptı. Heyetin üçüncü durağı Ordu Ticaret ve Sanayi Odası oldu. Ordu TSO ile işbirliği ve ortak proje yapımı planlandı. Heyet son ziyaretini deniz dolgusuyla yapılan Ordu- Giresun havalimanına yaptı.

KELEŞ : “HEYECANLA BEKLİYORDUK”

Kdz. Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, verimli geçtiğini ifade ettiği ziyaretlerinde güzel fikirler ortaya çıktığını ve görüşmelerden çok memnun kaldıklarını belirtti. Keleş değerlendirmesinde, “Çok heyecan duyduğumuz bir gezi programının ilkini bugün gerçekleştirdik. Hayata geçen projeleri gördükçe acaba bunu kendi şehrimizde nasıl hayata geçirebiliriz diye fikirlerimiz oluştu. İnşallah gezimizden elde ettiğimiz tecrübe ve fikirler ile güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Verimli geçen ziyaretlerimizde bizleri ağırlayan herkese çok teşekkür ederim.” dedi.

Paylaşın:
399 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ