logo

“BAYRAMA ERİŞMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Kurban Bayramı mesajında, “Bereketin, huzurun, manevi hazların, hoşgörü ve kardeşliğin, paylaşmanın arttığı bir Kurban Bayramına daha erişmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyor ve paylaşıyoruz.” dedi.

Çorumluoğlu’nun mesajı şöyle :

Kültürümüzde ve inancımızda önemli bir yeri bulunan bayramlarımız, toplumsal huzur ve barışın sağlanmasında, milli ve manevi duygularımızın canlı tutulmasında, millet olma bilincinin ve birlikte yaşama iradesinin güç kazandığı anlamlı günlerdir.

Bereketin, huzurun, manevi hazların, hoşgörü ve kardeşliğin, paylaşmanın arttığı bir Kurban Bayramına daha erişmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyor ve paylaşıyoruz.

Bu bayramın da, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk duygularının en üst düzeyde yaşandığı, karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu bir bayram olması temennisindeyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Mübarek Kurban Bayramının milletimize, Ülkemize, tüm İslam Alemine barış, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini diler, bu vesile tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Paylaşın:
547 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ