logo

“BAYRAMLAR DAYANIŞMA VE BİRLİĞİN SİMGESİDİR”

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Mesajında dayanışma ve birlik vurgusu yapan CHP’li Demirtaş, “Ülkemizdeki sorunların çözümü için bayramlarda hakim olan kardeşlik, dayanışma, birlik, beraberlik ve hoşgörünün kalıcı olmasını sağlamalıyız” dedi.

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş mesajında şunları ifade etti:

“Bayramlar birlik, beraberlik ve kardeşliğin hakim olduğu özel günlerdir. Böyle günlerde gösterilen hoşgörü, sevgi ve saygı her türlü sorunun çözümü için önemlidir. Ortak değerler etrafında birleştiğimiz bugünler, ülkemizin geleceği ve sorunların çözümü için ayrıştıran değil birleştiren, kutuplaştıran değil ortak noktada buluşturan bir anlayışın hayata geçirilmesi için bir fırsattır. Ancak bu sayede 82 milyon vatandaşımız mutlu olacak, huzur ve refah içinde yaşayacaktır. Milletçe bayram coşkusunu yaşarken, Covid 19 salgını nedeniyle büyüyen ekonomik sorunları da görmezden gelemeyiz. Gençlerimiz, Türkiye tarihinin en büyük işsizlik problemi ile karşı karşıya. İş yerleri tek tek kapanırken, esnafımız fatura ve vergilerini ödeyemez durumda. Çiftçilerimiz destekten yoksun. Madencilerimiz iş güvenliği önlemleri hiçe sayılarak çalışmaya devam ediyor.. Üniversite adaylarımız, plansız bir eğitim sistemi içinde, tarihine bile karar verilemeyen bir ortamda sınava hazırlanıyor. Varlıkları ile gurur duyduğumuz sağlık çalışanlarımız, kimi atanmış bürokratlarca yük olarak görülüyor. Cumhuriyetin yetiştirdiği saygın kadınlara hakaret ediliyor.

Açlık sınırının altında yaşamaya çalışan milyonlarca kişiye el uzatan belediyelerimize her türlü engel çıkarılıyor. Oysa vatandaşlarımızın sorunlarını çözüp, her bir vatandaşımızın, bayramları bayram gibi kutlamalarını sağlamak hepimizin görevi. Bunun yolu da, bayramlarda hakim olan kardeşlik, birlik, beraberlik ve hoşgörünün kalıcı olmasını sağlamaktan geçiyor. Bu duygularla, birlik ve beraberlik içinde nice bayramlar geçirmeyi diler, her şeyin çok güzel olacağı bir Türkiye umuduyla tüm  halkımızın ve İslam dünyasının Ramazan Bayramını kutlarım.

Paylaşın:
502 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ