logo

BAYRAMLAŞTIK…

Ramazan Bayramı tüm İslam aleminde kutlanmaya başladı.

Ramazan Bayramı tüm İslam aleminde kutlanmaya başladı. Türkiye’nin her bölgesinde olduğu gibi Kdz. Ereğli’de de Kaymakamlık ve belediye başkanlığı tarafından kutlama programı düzenlendi.

Kdz. Ereğli’deki bayramlaşma töreni Polis Evi bahçesinde gerçekleştirildi. Saat 11.00’deki bayramlaşma programına; Kdz.Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Niyazi Uğur, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, BEÜ Kdz. Ereğli Eitim fakültesis Dekanı Prof. Dr. Soner Yavuz, Erdemir Genel Müdürü Cem Salih Oral, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yakup Yılmaz, Ak Parti Önceki Dönem Zonguldak Milletvekillerinden Fazlı Erdoğan, Ereğli İlçe Jandarma Komutanı Ali Akca, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü, siyasi parti ilçe başkanları, katıldı.

Kaymakam Yapıcı burada yaptığı kısa konuşmada, pandemi şartlarında sonra bir arada bayramlaşmaktan duyulan memnuniyeti ifade ederek, Ereğli’de yapılacak çok iş olduğunu söyledi.

Bayramlaşma programı güzel havanın etkisi ile sohbet ile devam ederken, protokol üyeleri geleneksel bayram ziyaretlerinde bulundu.

Paylaşın:
585 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ