logo

“BEKLENTİMİZ BARIŞIN HÜKÜM SÜRDÜĞÜ BİR DÜNYA DÜZENİDİR”

İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını yazılı bir mesajla kutladı.

Bayramı kutlayan küçük kız ve dünya çocuklarının barışı simgeleyen zeytin dalına sarılmalarını resmeden animasyonu ile servis edilen mesajında “… beklentimiz hoşgörünün, barışın, mutluluğun ve kardeşliğin hüküm sürdüğü bir dünya düzenin olmasıdır.” dileğini ileten Balbaloğlu’nun mesajı şöyle :

Cumhuriyetimizin en önemli kurumlarından olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 100. Yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz.

Ülkemiz ve milletimizin en büyük zenginliği, umut kaynağı olan çocuklarımız ve dünya çocuklarına armağan edilen ilk ve tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ndan beklentimiz hoşgörünün, barışın, mutluluğun ve kardeşliğin hüküm sürdüğü bir dünya düzenin olmasıdır.

Bu anlamlı günde başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve vatan için canını feda eden tüm şehitlerimizi saygı, rahmet, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.

Coşkumuz ve yaşama sevincimizin daim olması dileklerimle ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.

NE MUTLU TÜRKÜM Diyene !

Paylaşın:
1050 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ