logo

BEKTAŞ ERMED’DE…

Anadolu Ajansı Kdz. Ereğli Temsilcisi ve Önder Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mustafa Kemal Bektaş, Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği(ERMED) Yönetimini ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi ve dernek üyelik teklifini kabul ettiğini bildirdi.

Anadolu Ajansı(AA) Kdz. Ereğli Temsilcisi, Önder Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Başarılı Gazeteci Mustafa Kemal Bektaş, Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği(ERMED) Yönetimini ziyaret etti.

BEKTAŞ, TAVSİYERLERDE BULUNDU

5 Nisan Pazartesi günü gerçekleşen ziyarette ERMED adına; Başkan Doğan Gönüllü, Başkan Yardımcısı Fikri Kapan ile Yönetim Kurulu üyeleri Hüseyin Aksakal ve Fahrettin Özaydın ev sahipliği yaptı. Bektaş, anlamlı ziyarette ERMED heyetini kutlayarak, başarılar diledi ve mesleki etkinlikler ile Kdz. Ereğli’nin sorun ve çözüm önerileri ortak paydasında tavsiye ve görüşlerini paylaştı.

EREĞLİ VE MESLEK KONUŞULDU

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti yönetim kurulu adına ifade eden Gönüllü, derneğin hedef ve amaçları ile çalışma yöntemleri konusunda Bektaş’ı bilgilendirdi ve “Baştan itibaren her anlamda bize destek veriyorsunuz. Sizin gibi değerli meslektaşlarımızı aramızda görmek bize onur veriyor, güç veriyor. Teşekkür ediyoruz.” dedi. ERMED heyeti de benzer ifadelerde bulunarak güncel ve mesleki konular üzerine Bektaş’la görüş alışverişinde bulundu.

GÖNÜLLÜ, SELAM GÖNDERDİ

Gönüllü, toplantıya katılamayan yönetim kurulu üyelerin de selamlarını ileterek, Mustafa Kemal Bektaş’a üyelik formunu sunarken, “Başta değerli Babanız ve Meslek Ustamız Eyüp Bektaş olmak üzere tüm Önder Gazetesi ailesini aramızda görmek ister, selam ve sevgilerimiz sunarız.” diye konuştu. Bektaş’ta üyeliği kabul ettiğini bildirdi ve “selamlarınızı ileteceğim” dedi.

Ziyaret, en kısa zamanda tekrar bir araya gelmek üzere toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Paylaşın:
1050 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ

#

BEKTAŞ ERMED’DE…” için 1 yorum

  1. Anonim : diyor ki:

    Yakışır kardeşimize.