logo

BELEDİYE EKİPLERİ KURBAN PAZARI DENETİMİNDE

  • Kurban Bayramı öncesi, Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından Delihakkı mevkisinde kurban pazarı kuruldu. Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü, şehir içi ve şehir dışından gelen satıcıların yerini aldığı pazarda denetimde bulundu.

Kdz. Ereğli Belediyesi Kurbanlık Hayvan Satış Yeri, Delihakkı mevkisinde kuruldu. Şehir içi ve şehir dışından gelen satıcılar pazarda yerini aldı.

Basın Bürosundan verilen bilgiye göre; Kdz. Ereğli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri kurban pazarında temiz ve sağlıklı şartlarda hayvan seçimi yapılabilmesi için denetimde bulundu. Veteriner İşleri Müdürü  Veteriner Hekim Erdal Terzi ve Belediye Veteriner Hekimi Özgür F. Coşgun pazardaki hayvanları sağlık açısından denetledi, satıcıların evrakları idari olarak da kontrol edildi.

Veteriner İşleri Müdürü Erdal Terzi, kurban pazarında gerekli ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarının da yapıldığını belirterek; “Bayram bitimine kadar satış yerinde denetim, ilaçlama, dezenfeksiyon çalışmaları periyodik olarak sürdürülecek” dedi.

Paylaşın:
425 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ