logo

BELEDİYE, PLAJLAR BÖLGESİNDEKİ İZİNSİZ BARAKALARI YIKTI

Karadeniz Ereğli Plajlar Bölgesi sahilinde izinsiz yapılan ve ticari amaçla kullanılan baraka-çadır türünde yapılar belediye ekiplerince yıkıldı.

Kdz. Ereğli kaymakamlığının talimatı ile belediyece önce tebligat yapılıp kaldırılmayan yapılar, içlerinde eşyaların boşaltılmasının ardından iş makineleri tarafından polis ve zabıta gözetiminde yıkılarak izinsiz yapılaşmanın önüne geçildi.

“10 AYRI YERİN YIKIMI VE TEMİZLİĞİ YAPILDI”

Yıkım ve temizlik çalışmalarını koordine eden Belediye Zabıta Müdürü Halit Aydın, Kaymakamlığın talimatı doğrultusunda daha önce tebligat yapıldığını belirterek; “Yapılan tebligatlardan sonra bazı vatandaşlar kendiliğinden boşalttı. Kaçak yapılaşmayı kaldırmayan 10 ayrı yer Kaymakamlığın talimatı üzerine yıkımı ve temizliği yapıldı. Yıkım esnasında her hangi bir sorun yaşanmadı. Barakaların birinde yapılan kontrollerde 2 yavru kediyi ekiplerimiz belediyemiz Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne teslim etti” dedi.

Deniz kenarındaki izinsiz yapılaşma; bir süredir alkol, uyuşturucu ve fuhuş iddiaları nedeniyle kent gündeminde yer alıyordu.

Paylaşın:
543 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ