logo

BELEDİYE-ÜNİVERSİTE İŞ BİRLİĞİ İLE KONSER

Kdz. Ereğli Belediyesi ile Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Konservatuvarı’nın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle ortaklaşa düzenlediği “Cumhuriyet ve Atatürk Konseri” 25 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.45’te Tatoğlu Kültür Merkezi’nde geçekleştirilecek. Belediye Başkanı Halil Posbıyık, ücretsiz konsere tüm halkı davet etti.

Kdz. Ereğli Belediyesi ile ZBEÜ Konservatuvarı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle ortak bir konser düzenledi. “Cumhuriyet ve Atatürk Konseri” 25 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.45’te Tatoğlu Kültür Merkezi’nde geçekleştirilecek. Konser ücretsiz olarak izlenebilecek.

Programda, Çökertme Türküsü, Köroğlu Yiğitlemesi, Memleketim, Efem, Gerizler Başı, Kütahya’nın Pınarları, Bozkırın sesi, İzmir’in Kavakları, Gençlik marşı, Biz Atatürk Gençleriyiz, Yarın bizimdir, Ata’m gibi türküler, marşlar seslendirilecek.

Solistler, Dr, Öğr. Üyesi Cemalettin Baydağı, (Tenör), Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Şahir Akıncı (Tenör),  Dr. Öğretim Üyesi Melike Bolat (Soprano), Öğretim Görevlisi Onur Çuhacı (Bariton) ve Devlet Konservatuvarı Çoksesli Korosu…

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Cumhuriyet ve Atatürk Konseri’ne tüm halkı ve sanatseverleri davet etti.

Paylaşın:
637 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ