logo

BELEDİYE YENİ YOLLAR AÇIYOR, ESKİLERİNİ GENİŞLETİYOR

  • Kdz. Ereğli Belediyesi 18. Madde uygulamasının ardından belirlenen imar yolları ile ilgili çalışmalar kapsamında Kepez Dağ Evleri bölgesinde yeni bağlantı yolları açıyor. Ayrıca; Dağ Evleri – Ören Kavucaktaş arasındaki yol üzerinde de genişletme çalışmaları yapılacak.

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından 18. Madde uygulamasının ardından terk edilen yollar üzerinde yeniden düzenleme çalışmalarının devam ettiği açıklandı.

Belediye Basın Bürosundan verilen bilgiye göre; Ekipler çalışmalar kapsamında Kepez Dağ Evleri bölgesinde yeni bağlantı yolları açıyor. Çalışmalar tamamlandıktan sonra; bölgede yıllardır ulaşım ve altyapı sorunu olan konutların sorunları da ortadan kalkmış olacak.

DAĞ EVLERİ – ÖREN KAVUCAKTAŞ YOLU GENİŞLETİLECEK

Kdz. Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar tamalandığında, yaklaşık Bin yüz metrelik yol açılmış ve bölgedeki yeni konut alanlarının da ulaşım yolları tamamlanmış olacak. Ayrıca; Dağ Evleri – Ören-Kavucaktaş arasındaki yol üzerinde de genişletme çalışmaları yapılacak ve trafik akışı da rahatlayacak.

Paylaşın:
265 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ