logo

BELMA ŞAHİN 3 NİSAN’DA MEMLEKETİ EREĞLİ’YE GELİYOR

Ereğlili sanatçı Belma Şahin 3 Nisan Cuma akşamı Eski Bağlık Restoranda yemekli konser gecesine katılacak.

Kdz.Ereğli Sanat camiasının sevilen simalarından, ses ve saz sanatçılıkları ile uzun yıllardır musıkiye gönül vermiş değerli çifti Selma & Vural Şahin ailesinin küçük kızı Belma Şahin Ereğli’de konser verecek.

Sahne çalışmalarını İstanbul’da sürdürdüğü bilinen Sanatçı Belma Şahin’in yemekli konser gecesini heyecanla beklediği ifade edilerek şöyle denildi:

Erdemir Musıki ve Folklor G.S.K. Derneği Türk Sanat Müziği Korosu’nda muhteşem sesleri ve Vural Şahin’in aynı zamanda kanunu ile uzun yıllardır gönüllü hizmet verdikleri bu köklü Dernek, Belma Şahin’in de ilk müzik yuvasıdır. Anne-babası koro çalışmalarına giderken büyük hevesle yanlarında eşlik eden küçük Belma, musıki nağmeleriyle burada beslemiştir müzik kulağını ve yeteneğini. Oldukça geniş ses aralığına sahip Belma, sesinin gücünü babasından, zerafetini annesinden aldığı muhakkaktır.

3 NİSAN’DA ESKİ BAĞLIK’DA…

Uzun yıllardır müzik sektöründe çalışan Belma Şahin ilk çıkışını 2017 yılında İKİ CİHAN single ile yakalamış, ardından SERDAR ORTAÇ ile yaptığı düet şarkısı ADI ÜSTÜNDE ile ses getirmiş, en son şarkısı AHIM VAR ile yükselişine devam etmektedir. İTÜ Türk Musıkisi Devlet Konservatuarı mezunu BELMA ŞAHİN, 3 Nisan Cuma akşamı Eski Bağlık Restoranı’nda vereceği yemekli konser gecesine tüm sevenlerini, dostlarını, Ereğli ve bölge halkını büyük heyecanla beklediğini şu şekilde ifade etti:

“GECE EĞLENCELİ OLACAK”

“Uzun zaman sonra Ereğli’ye, doğduğum ve büyüdüğüm yere Sanatçı kimliğimle gelecek olmak benim için çok heyecan verici. Ereğli dinleyicisini çocukluğumdan bilmek elbette büyük avantaj olsa gerek. Her tarzdan güzel şarkılarla çok eğlenceli bir gece bizi bekliyor bence..”

Bilgi ve Rezervasyon : 0532 577 16 57- Zuhal YÜKSELEN

Paylaşın:
919 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ