logo

BERBERLER VE MÜŞTERİLER; HEM MUTLU, HEM DİKKATLİ!

  • KOVİD-19 Salgını başlangıcında genelge ile kapatılan berber, güzellik salonu ve kuaförlerin 50 gün sonra faaliyetlerine başlaması, iş yeri sahipleri ve müşterilerini mutlu ederken, maske, temizlik ve tek kullanımlık malzeme gibi tedbirlere dikkat edildiği görüldü.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 50 gün önce kapatılan berberler, yapılan düzenlemeler ile kapılarını yeniden müşterilerine açtı. 

 İçişleri Bakanlığınca yayınlanan genelge kapsamında koronavirüs salgını nedeniyle berber, güzellik salonu ve kuaförlerin faaliyetleri ikinci bir emre kadar durdurulmuş ve 50 gün kapalı kalmışlardı. Yapılan düzenleme ve hijyen kuralları çerçevesinde berber, güzellik salonu ve kuaförler yeniden açıldı. Tüm hazırlıklarını tamamlayan berberlere vatandaşlar akın etti. Randevu sistemi ile sabah saatlerinde berbere gelerek tek kullanımlık malzemelerin kullanılması ile tıraş olan vatandaşlar mutlu olurken, esnafta 50 günün ardından tüm tedbirleri alarak çalışmaya başladıklarını belirtti. 

 ŞİMŞEK, “BÜTÜN TEDBİRLERİMİZİ ALDIK”

Haber Hayat Muhabirine konuşan Kdz. Ereğli’de yıllardır bayan kuaförlüğü yapan Berberler ve Kuaförler Odası 2. Başkanı Okan Şimşek, 50 günün ardından kapılarını açtıklarını belirterek, “bugün bizim berberler, kuaförler ve güzellik salonları için güzel bir günümüz. Bugün yeniden açtık. Bütün tedbirlerimizi de aldık; hijyen malzemelerimiz olsun, kullan at havlularımız olsun gerekli şartlara göre hizmetimizi sunuyoruz. Kuaförler ve Berberler Odası olarak sektörümüze hayırlı uğurlu olsun. Biz bütün tedbirlerimizi meslektaşlarımız adına aldık şuan. Hiçbir eksiğimiz yok. Öğle saatlerinde de İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri denetime geldi, hiçbir sıkıntı bulunmadı” dedi.   

 UĞURLU, “MÜŞTERİLERİMİZ DE BİZLER DE MEMNUNUZ”

 Meydanbaşı Caddesinde Seçkin Kuaför Erkek Berberi  Seyfettin Uğurlu da 50 günün ardından işbaşı yapabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “bu durumdan müşterilerimiz de biz de memnunuz. Randevu usulüyle müşterilerimizi kabul ediyoruz ve dükkanımızda bütün hijyen koşullarını sağladık. Müşterilerimiz güvenle hizmet alabilirler. Az öncede İlçe Sağlık ekipleri denetime geldi ve hiçbir sıkıntı görmedi. Tüm meslektaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ederim.”diye konuştu.

50 gün sonra dükkanlarının açılmasından dolayı mutlu olan esnaf, müşterilerini randevu sistemi ile ağırlarken, hem berberler hem de müşteriler maske takacaklar.    

Paylaşın:
826 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ