logo

BEÜ EREĞLİ VE ALAPLI ÖĞRENCİLERİ MEZUN OLDU

ZBEÜ Ereğli ve Alaplı Kampüslerinde eğitim alan mezunlar için yemin ve kep atma töreni yapıldı.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Denizcilik Fakültesi, Kdz. Ereğli Turizm Fakültesi, Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulu, Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu ve Alaplı Meslek Yüksekokulu’ndan 2020-2021 eğitim-öğretim döneminde mezun olmaya hak kazanan öğrenciler için yemin ve kep atma töreni sosyal mesafe gözetilerek yapıldı.

KATILIM:

25 Ağustos Çarşamba günü Ereğli Kampüsü Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene; Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Taner Gün, Rektör Yardımcıları, Üniversite Senatörleri, akademik-idari personel, öğrenciler ve aileleri katıldı.

ÖĞRENCİLERİ VE AİLELERİNİ KUTLADILAR

Tören, diplomalarını alacak öğrencilerin kortej yürüyüşü ile yerlerine geçmesinin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törende Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemal Büyükgüzel ve Alaplı Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Oturak açılış konuşmalarını yaparak öğrencileri ve ailelerini tebrik etti.

REKTÖR ÇUFALI’DAN “ZORLU SÜREÇ” VURGUSU!

Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı konuşmasında, pandemiden ötürü öğrencilerin ve eğitimcilerin zorlu bir süreçten geçtiğini belirtti. Pandeminin zorluklarının yanında ülkede son zamanlarda yaşanan sel ve yangınlardan ötürü üzüntüsünü ifade eden Rektör Çufalı, hayatlarını kaybeden vatandaşlara rahmet ve ailelerine sabır diledi. Rektörümüz konuşmasını mezun olan öğrencilerimize başarılar dileyerek sonlandırdı.

Mezun olan öğrencilere diplomaları verildikten sonra mezuniyet yemini edilmesi ve devamında fotoğraf çekimleri ile tören sona erdi.

Paylaşın:
564 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ