logo

BEÜ, ‘TURİZM YÖNETİM KONFERANSI’NA KATILACAK

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Kdz. Ereğli Turizm Fakültesi’nin ‘Kıtalararası Turizm Yönetim Konferansı’na katılacağı bildirildi.

BEÜ Basın Ofisi’nden alınan bilgiye göre; Kdz. Ereğli Turizm Fakültesi, Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinin desteğiyle ve dünya çapında tanınmış saygılı turizm bilimcileri ve akademisyenleri ile işbirliği içerisinde, Türkiye Turizm Akademisyenleri Derneği (TUADER) tarafından gerçekleştirilecek konferansta önemli paydaşlardan biri olarak yerini alacak.

“Daha İyi Bir Dünya İçin Turizm” anlayışıyla Cumhurbaşkanlığı himayesinde 2-5 Nisan 2020 tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan Kıtalararası Turizm Yönetimi Konferansı’nda (MTCON) BEÜ de, Türkiye’deki diğer Turizm Fakülteleri, akademisyenleri ve sektörün ileri gelenleri ile birlikte turizm sektörünün hem işletme hem de insan etkinliği olarak tüm boyutlarını tartışacak.

Küreselleşen dünyanın her bölgesinden turizm bilimcilerini, akademisyenlerini ve profesyonellerini bir araya getirip, çok kültürlü bilimsel ortamda turizm ve ilgili tüm alanlarında var olan yeni eğilimleri ve gelişmeleri tartışmak amacıyla gerçekleşecek olan konferansta, Bülent Ecevit Üniversitesi sürdürülebilir çevre politikalarına yönelik çalışmalar, turizmin çevresel boyutları, problemleri ve çözüm önerilerine yönelik proje ve güncel bilimsel yaklaşımlarla yerini alacak.

Paylaşın:
641 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ