logo

BİSİKLET VE TURİZM ETKİNLİKLERİ BU HAFTA SONUNDA

  • Kdz. Ereğli’de ‘Bisiklet Etkinliği’ Temalı 3 aşamalı program düzenlenecek.

Batı Karadeniz Bölgesi’nin doğal, tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıtılması, bölgedeki bisiklet yollarının yerel, ulusal ve uluslararası bisikletçilere aktarılması, alternatif sürdürülebilir turizmin geliştirilebilmesi ve bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması amacıyla Kdz. Ereğli’de ‘Bisiklet Etkinliği’ Temalı 3 aşamalı program düzenlenecek.

Programa göre; Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Kdz. Ereğli Kaymakamlığı, Kdz. Ereğli Belediyesi, BAKKA, ERDEMİR, Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası, Zonguldak Kömür Jeoparkı, Kdz. Ereğli Bisiklet Sevenler Derneği, Bisikletliler Derneği Kdz. Ereğli Temsilciliği, Kdz. Ereğli Şahinde Yavuz Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) iş birliğiyle 20-21 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek etkinlik; panel, çalıştay ve bisiklet turu olmak üzere 3 farklı aşamadan oluşacak.

Bisiklet Etkinliği Programı ile ilgili yapılan bilgilendirmede şöyle denildi :

  • Konularında uzman panelistlerin yer aldığı Bisiklet ve Turizm Paneli 20 Nisan Cumartesi saat 09:00- 12:30 aralığında Kdz. Ereğli Şahinde Yavuz Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.
  • Etkinlikler kapsamında 21 Nisan Pazar günü saat 11:00’da Kdz. Ereğli Anıt önünden başlayacak Bisiklet Turu gerçekleştirilecektir.

Panel ve Bisiklet Turuna herkes davetlidir.

Katılım için lütfen aşağıdaki formu doldurunuz:

.

https://forms.gle/5LfYWcwBgo7u3Bmm6

.


.

Paylaşın:
236 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ