logo

BİTMİYOR: YİNE UYUŞTURUCU, YİNE SİLAH, YİNE ŞÜPHELİLER!

  • Zonguldak ve ilçelerinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 15 şüpheli yakalandı, ölümcül etkiye sahip uyuşturucu madde ve silah ele geçirilirken, 8 şüpheliye adli işlem yapıldı, 4 şüpheli adli kontrollü serbest kalırken 3 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre ; Zonguldak Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu veya uyarıcı madde suçunu önlemeye yönelik çalışmaları kapsamında  3 ve 4 Temmuz 2024 tarihlerinde İl Merkezi, Kdz. Ereğli, Alaplı ve Çaycuma ilçesini kapsayacak şekilde operasyon gerçekleştirdi.

Narkotik operasyonunda 15 şüpheli yakalandı. Operasyonda ölümcül etkiye sahip 381 gram uyuşturucu madde, 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 1 adet silah, 7 adet tabanca mermisi ve 890 TL para ele geçirildi. 8 şüpheli Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapılarak serbest bırakıldı.

7 şüpheli ise Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak suçundan gözaltına alındı. Adli işlemleri akabinde 4 şüpheli Alaplı Cumhuriyet Başsavcılığına, 3 şüpheli ise Çaycuma Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Mahkeme tarafından Y.K, M.K, M.G ve N.B. isimli 4 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. B.Ö, C.İ ve U.D. isimli 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Vatandaşların huzur ve güvenliği için uyuşturucu veya uyarıcı madde satan ve kullanan şahıslara yönelik mücadelenin kararlılıkla devam edeceği bildirildi.

Paylaşın:
171 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ