logo

BÖLGE BASININ EREĞLİ GEZİSİ ‘BULUŞMA’ İLE BAŞLADI

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından Batı Karadeniz Bölgesinde görev yapan basın mensupları için düzenlenen basın gezisi programı Barış plajında düzenlenen buluşma yemeği ile başladı.

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından Batı Karadeniz Bölgesinde görev yapan basın mensupları için düzenlenen basın gezisi programı Barış Plajında düzenlenen karşılama ve buluşma ile başladı.

Öğlen saatlerinde Ereğli pidesi ikramı ile başlayan programa; Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, yönetici ve danışman kadrosu ve Bartın, Karabük, Çaycuma, Devrek, Kozlu, Zonguldak, Düzce, Akçakoca, Ereğli, Alaplı’daki basın mensupları katıldı.

EREĞLİ GEZİ İLE TANITILACAK

Programda konuşma yapan Belediye Başkanı Halil Posbıyık bölgede bir ilki daha gerçekleştirmenin onurunu yaşadıklarını belirterek, “Bugün bir araya gelmemizin ana sebeplerinden biri 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutlamak için. Plan yaptık, 24 Temmuz’da yetiştiremedik ama bütün bölgedeki gazeteci arkadaşlarımızı, gece gündüz uğraş veren arkadaşlarımızı burada toplayalım, onlara Ereğli’de bir tanıtım turu yapalım, akşamleyin de adada yemek yiyelim diye düşündük. Bu amaçla programımız hazırladık. Sizi Ereğli’nin değişik bölgelerine getirmek suretiyle bizzat yakından tanımanızı sağlayacağız. Kaletepe askeri bölge ama oradan da izin aldık, Amiralimiz az evvel buradaydı sağolsun bize izin veriler. Kaletepe’den de Ereğli’nin her tarafını görüp fotoğraf çekme imkanınız olacak. ” dedi.

YANGINA MÜDAHALEYE GİDEN TEK İLÇE KDZ. EREĞLİ OLDU

Ülkede meydana gelen yangınları üzüntülerini dile getirerek hatırlatan Başkan Posbıyık, “iki tane itfaiye aracı, 8 tane personeli Antalya’ya yola çıkardık. Antalya’ya şu anda Türkiye’deki ilçe belediyelerinden giden tek ilçe Kdz. Ereğli ekibi ve ekibimizde baya sağlam, kalabalık bir grup. Antalya koordinasyon merkezine gittiler ve bugün için bize Manavgat’ta görev verdiler. Arkadaşlarımız orada çalışıyor.” dedi ve gezi kapsamında da yer alan Ozan Doğulu Dj performansı etkinliğinin bu nedenle iptal edildiğini açıkladı.

GÜN BOYU SÜRECEK…

Bölge Basını gezisi kapsamında gün içerisinde, Barış plajı, Alemdar Gemisi, Belediye Oyuncak Evi, Sanat Sokağı, Hak Kafe, Cehennemağzı Mağaraları, Kaletepe gezilecek. Basın Mensupları için akşam üzeri Ereğli Alaplı arasında düzenlenecek tekne turunun ardından Barış Plajında akşam yemeği ikramında bulunulacak.

Paylaşın:
1372 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ