logo

BOY: “EREĞLİ İÇİN HEPİMİZE GÖREV DÜŞÜYOR”

ERMED ziyaretinde konuşan EVEDER Başkanı Aziz Boy, “Ereğli’de STK anlamında yapılacak çok iş var. Hepimize görev düşüyor. Sorumluluk anlayışı içerisinde hareket etmeli ve Ereğli sosyokültürel ve ekonomik hayatına fayda sağlamalıyız, ortak projeler geliştirmeliyiz” diye konuştu.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Erdemir Vakfı ve Erdemir Emeklileri Sosyal Dayanışma Derneği (EVEDER) Yönetimi Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği(ERMED) Yönetimini ziyaret etti.

24 Mayıs Pazartesi günü pandemi önlemleri dikkate alınarak Haber Hayat Yayıncılık ofisinde gerçekleştirilen ziyarete; EVEDER yönetiminden Başkan Aziz Boy ile Genel Sekreter Davut Keçeci, Mali sekreter Cemil Vatandaş ve Lokal Amiri Cemal Barış katıldı. ERMED’den ise Başkan Doğan Gönüllü ile Başkan Yardımcısı Fikri Kapan ve Yönetim Kurulu Üyesi Fahrettin Özaydın ev sahipliği yaptı.

BOY: “İŞBİRLİĞİ HALİNDE ÇALIŞALIM”

EVEDER Başkanı Boy, kısa süre önce gerçekleştirilen genel kurulda göreve geldiklerini hatırlatarak önceki dönemlerde yürütülen faaliyetleri ileriye taşımak için çabalayacaklarını söyledi. Gönüllü ve yönetimine başarılar dileyen Boy, “Ereğli’de STK anlamında yapılacak çok iş var. Hepimize görev düşüyor. Sorumluluk anlayışı içerisinde hareket etmeli ve Ereğli sosyokültürel ve ekonomik hayatına fayda sağlamalıyız, ortak projeler geliştirmeliyiz. Görüyoruz ki sizler de itibar sahibi gazeteciler olarak bu sorumluluğu taşıyor ve çabalıyorsunuz. Üzerimize düşen görev olursa işbirliği halinde çalışalım. Ereğli- Erdemir hepimizin…” diye konuştu.

GÖNÜLLÜ VE KAPAN MEDYANIN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ!

Boy ve yönetiminin gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Gönüllü’de, EVEDER yönetimine başarılar dileyerek, işbirliği içerisinde olmaktan memnun olacaklarını kaydetti. ERMED yönetimi ve üyeleri olarak ‘Güvenilir ve ilkeli’ olmaya dikkat ettiklerini vurgulayan Gönüllü, “Ereğlimizin ve mesleğimizin gelişmesi ortak paydasında buluştuk. Yakın zamanda gerçekleştirilecek genel kurul sonrası aktif faaliyetlere başlayacağız.” dedi. Başkan Yardımcısı Fikri Kapan’da medya ve gazetecilik mesleğinin önemine dikkat çekerek, “Deneyimli ve uyumlu bir ekibimiz var. Demokrasi çatısı altında Ereğli’de mesleğimiz ve meslektaşlarımızın faydasına yapılabilecek ne varsa yapmaya çalışacağız. Bu vesile ile çok başarılı olacaklarına inandığımız genç arkadaşlarımızın da önünü açmış olacağız.” dedi.

Ziyaret, ortak projeler geliştirilmesi yönünde işbirliği kararı, güncel olayların sohbeti ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile devam etti.

Paylaşın:
832 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ