logo

BOZKURT, ALAPLI’DA KAMU YATIRIMLARINI İNCELEDİ

  • AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Alaplı ilçesinde devam eden devlet yatırımlarını bizzat inceledikten sonra yazılı değerlendirmede bulundu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Alaplı ilçesinde yapımı halen devam eden devlet yatırımları ; Devlet Hastanesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Ahmet Zeki Atalay İlköğretim Okulu’nu bizzat inceledikten sonra yazılı değerlendirmede bulundu.

“YAKINDA HİZMETE SUNACAĞIZ”

Bozkurt değerlendirmesinde, “Alaplı ilçemizde inşaat çalışmaları devam eden projelerimizi yerinde inceleyerek firma yetkililerinden bilgi aldık. Rabbimin izniyle tüm bu projeleri en yakın zamanda tamamlayıp Alaplı halkımızın hizmetine sunacağız.” dedi.

TAZİYE ZİYARETİ

Taziye ziyaretinde de bulunduğunu açıklayan Bozkurt ayrıca, “Alaplı ilçemiz Tepeköy Mahallesinde evinde cam temizliği yaptığı sırada talihsiz bir kaza sonucu camdan düşerek hayatını kaybeden Alaplı esnaflarından Fikret Yıldız’ın eşi Merhume Ayşe Yıldız’ın ailesini ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulunduk. Merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine, yakınlarına, sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.” ifadelerini kullandı.


Paylaşın:
387 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ