logo

BOZKURT, EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ’NÜ KUTLADI

  • AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü”nü kutladı.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de en önemli dayanışma günlerinden biri olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününün, emeğe verilen değeri ve gösterilen saygıyı ifade ettiğini belirtti.

Bozkurt, mesajında şunları kaydetti:

”Ülkemizde, toplumsal refah ve demokrasi yolunda, çok daha iyi çalışma yaşamı standartlarına ulaşılması hepimizin en büyük hedeflerinden birisidir. Hayatta en kutsal değerlerden birisi emektir. İşçilerimiz başta olmak üzere ekonomimizin bel kemiği olan tüm çalışanlarımız, ülkemizin kalkınması ve gelişmesi yolunda en önemli katkıyı sunmaktadır.

En kutsal kazanç, alın teri ile kazanılan helal kazançtır. Bizler millet olarak, işçinin, emekçinin hakkını ‘alın teri kurumadan’ vermenin hassasiyetine haiz bir kültürün mensuplarıyız. Emekleri ve alın terleriyle ülkemizin refah düzeyinin yükselmesinde büyük pay sahibi olan işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlar, çalışma hayatlarında başarılar dilerim.

Paylaşın:
93 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ