logo

BOZKURT, KAMU YATIRIM ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELİYOR

  • AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, bölgeye yapılan kamu yatırımlarını yerinde inceleyip gelişmeleri paylaşmaya devam ediyor.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Sütlüce, Yenidoğancılar ile Caylıoğlu köylerinin yollarında sıcak asfalt çalışmaları ile Caylıoğlu ve çevre köylerine hizmet verecek olan Ziraat Bankası ATM’ sinin kurulumunu yerinde inceledi.

YOL ÇALIŞMALARI, BANKA ATM’Sİ…

23 Eylül Cumartesi günü, İl Genel Meclisi Üyeleri Ali Kemal Karaca ve Rıfkı Gültekin’in de katılımı ile gerçekleştirilen inceleme gezisi sonrası yazılı açıklama yapan Bozkurt, “İlçemize bağlı Sütlüce ve Yenidoğancılar köyü ile Çaylıoğlu grup yolunda başlayan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldık. Zonguldak İl Özel İdaresi Kdz. Ereğli Şantiye Şefliği tarafından Çalışmaların kısa sürede tamamlanarak, yolun halkımızın hizmetine sunulması planlanmaktadır… Ayrıca, Çaylıoğlu ve çevre köylerinin yanı sıra Armutlucuma bölgesine de hizmet verecek olan Ziraat Bankası ATM’si çok yakında Çaylıoğlu merkezinde vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Çaylıoğlu ve çevre köyleri ile Armutlucuma bölgesine hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Paylaşın:
260 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ