logo

BOZKURT: “KİMSE HAZIRA KONMASIN, YEDİRTMEM!”

  • Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Alaplı Aşağıdoğancılar Mahallesine doğalgaz getirilmesi ile ilgili, “Bu proje bizim eserimiz, bizim eserimizi kimse kendisi yapmış gibi sahip çıkmaya çalışmasın” açıklamasında bulundu.

Ak Parti Alaplı Belediye Başkan Adayı Recep Ocak adaylık ziyaretleri kapsamında Belediyeye yeni bağlanan Aşağıdoğancılar mahallesinden destek istedi.

TARİH VE İSİMLERİ VERDİ

Yapılan yazılı açıklamaya göre; Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt’un da ziyarete eşlik ettiği toplantıda doğalgaz konusu gündeme geldi. Buna göre Bozkurt, tarih ve kişilerle ilgili detaylı bilgi vererek Alaplı İlçe Başkanı Altan Güngör, Dönemin Belde Başkanı Gümeli Belediye Başkan Adayı Aytaç Tosun, Ak Parti Alaplı İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Yıldır Ulukaya ve Özdemir Aslan’la birlikte 13 Kasım Pazartesi günü, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Mustafa Yılmaz’ı ziyaret ederek konuyu kendisine bildirdiklerini ve 16 Kasım Perşembe günü yapılacak toplantının gündemine aldırdıkları açıkladı.

“KİMSE BİZ YAPTIK DEMESİN”

Yapılan toplantıda projenin onaylandığı haberini aldığını belirten Bozkurt, “Akşam sosyal medyadan paylaşımını yaptık, halkımızı bilgilendirdik. Hiç kimse bizim yaptığımız hizmetleri biz yaptık diye sahiplenmesin. Zaten yaptıkları en iyi iş bizim yaptığımız hizmetleri sahiplenmeleri! Bu konuda onları takdir ediyorum gerçekten ama biz bu yaptığımız hizmetleri onlara yedirmeyiz üstüne basarak söylüyorum; yedirmeyiz. Bu proje bizim eserimiz, bizim eserimizi kimse kendisi yapmış gibi sahip çıkmaya çalışmasın” açıklamasında bulundu.

Paylaşın:
186 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ