logo

BOZKURT, MAZBATASINI AİLESİYLE BİRLİKTE ALDI

  • Ak Parti Zonguldak Milletvekili olarak seçilen Saffet Bozkurt, mazbatasını aile üyeleri eşi Nurhayat Bozkurt, Oğlu Dinçer Bozkurt ve küçük oğlu Furkan Bozkurt’la birlikte teslim aldı.

28. Dönem Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı, Saffet Bozkurt ve Ahmet Çolakoğlu Mazbatalarını Zonguldak Adliyesinden teslim aldı.

22 Mayıs Pazartesi günü düzenlenen mazbata teslim törenine Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, Kdz. Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Sezer, Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyesi Numan Korkmaz, partiler ve milletvekillerinin aile yakınları katıldı.

DUYGULARINI PAYLAŞTI

Milletvekili mazbatasını Eşi Nurhayat Bozkurt, Oğlu Dinçer Bozkurt ve Küçük Oğlu Furkan Bozkurt’la birlikte teslim alan Saffet Bozkurt, mevkidaş milletvekilleri, yöneticiler ve partililerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek, “Hayırlısı ile 28. Dönem Milletvekili mazbatamızı aldık. Bizlere teveccüh gösterip, Zonguldak milletvekili olarak bu kutsal görevi şahsıma tevdi eden Aziz Milletimize Zonguldak halkımıza en derin sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Büyük Türk Milletinin bir vekili olma gururunu ve onurunu yaşarken, omzumuza yüklenen sorumluluğun bilincinde, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, ülkemizin refahı ve huzuru için çalışacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun.” notu ile paylaştı.

Öte yandan Milletvekili Bozkurt ve heyeti, 23 Mayıs Salı günü öğleden sonra ilçedeki basın meslek örgütlerini ziyaret edecek ve çeşitli temaslarda bulunacak.

Paylaşın:
849 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ