logo

BOZKURT: “MUHTARLARIMIZ BAŞ TACIMIZDIR”

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’ mesajında “Vatandaşımızın üzüntüsünde ve sevincinde gönül rahatlığıyla kapısını çaldığı bir makamda görev yapan Muhtarlarımız, bizlerin de baş tacıdır.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında Muhtarların, köy ve mahalle sakinlerinin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı bir rol oynamanın yanı sıra katılımcılığın sağlanmasında önemli bir görevi yerine getirdiklerini ifade eden Bozkurt; şunları kaydetti:

“Seçimle göreve gelen Muhtarlarımız, demokrasimizin temel taşlarıdır. Muhtarlarımız, vatandaşlarımızın beklentilerinin karşılanmasında, sorunlarının çözüme kavuşturulmasında olmazsa olmaz bir öneme sahip olup; köylerimizde ve mahallelerimizde devletimizin gözü ve kulağıdır. Muhtarlarımız, bir yandan köy ve mahalle sakinlerinin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı bir rol oynarken, diğer yandan da çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel ihtiyaçlarından biri olan katılımcılığın sağlanmasında önemli bir görevi yerine getirmektedirler.

Toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biri olan Muhtarlık müessesesi, hizmet odaklı anlayışın hayata geçirilmesinde vazgeçilmez bir öneme sahiptir. Bizler de AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı olarak, İlçemizdeki tüm köy ve mahalle Muhtarlarımızla iyi ilişkiler içerisinde olarak, değerli Muhtarlarımızın köyleri ve mahalleleri adına dile getirdikleri sorunların en kısa sürede çözülmesi noktasında azami gayret sarf etmekteyiz. Vatandaşımızın üzüntüsünde ve sevincinde gönül rahatlığıyla kapısını çaldığı bir makamda görev yapan Muhtarlarımız, bizlerin de baş tacıdır. Bizlerle köylerinin ve mahallelerinin gelişimi noktasında çözüm ortaklığı yapan tüm Muhtarımıza, ortaya koydukları özverili hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Kdz. Ereğli’mizde görev yapan Muhtarlarımız olmak üzere tüm Muhtarlarımızın ‘19 Ekim Muhtarlar Günü”nü kutlarken; ebediyete irtihal eden Muhtarlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, hayatta olanlara sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

Paylaşın:
499 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ