logo

BOZKURT, SANAYİ ESNAFININ BERAT KANDİLİNİ BİZZAT KUTLADI

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ve heyetinin, ilçedeki sanayi çarşısı esnafına Berat Kandili ziyaretinde bulunduğu bildirildi.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt; Ana Kademe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Fadime Doğru, Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Tunay Berber ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Berat Kandili münasebetiyle Kışla Mahallesi Sanayi Sitesindeki esnafları ziyaret ederek, kandil simidi ikram edip kandillerini kutladı.

Ak Parti Tanıtım ve Medya Bürosundan verilen bilgiye göre; ziyarette, sanayi esnafının ve çalışanların büyük ilgisiyle karşılanan Başkan Bozkurt; esnafların sorun ve taleplerini dinledi.

Yalnız olmadıklarını hissettirmeye çalışıyoruz “

Ziyaretin ardından değerlendirmede bulunan Bozkurt, esnaf ve vatandaşlara yalnız olmadıklarını her fırsatta hissettirmeye çalıştıklarını söyledi. Bozkurt; “Bu mübarek günde, yaz-kış, yağmur-çamur demeden alın teri döken sanayi esnafımızın Berat Kandilini kutladık ve kandil simidi ikram ettik. Ayaküstü yaptığımız sohbetlerimizde esnafımızın hal ve hatırlarını sorarak, sorun ve isteklerini dinledik. Kendilerine kolaylıklar dileyip, hayırlı ve bereketli kazanç sağlamaları temennisinde bulunduk. Esnafımıza, vatandaşlarımıza yalnız olmadıklarını hissettirmeye çalışıyoruz. Bu vesileyle talep ve şikayetlerini de öğrenmiş bulunuyoruz. Berat Kandili olması dolayısıyla yapılan her bir ziyaretin, verilen her bir selamın önemi daha da kıymetli bizim için. Rabbim tüm esnafımızın işlerine bereket versin, Milletimize huzur ile birlik beraberlik içinde yaşamayı nasip etsin. Bu duygu ve düşünceler içerisinde tüm İslam Aleminin mübarek Berat Kandilini kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
466 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ