logo

BOZKURT “SİZLERE HİZMET BOYNUMUZUN BORCU”

AK Parti Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Saffet Bozkurt, Kurtlar Köyü ziyaretinde , ” Sizlere hizmet etmek bizim boynumuzun borcu. Teşkilatımız ile beraber Ereğli’ye en güzel şekilde hizmet etmeye çalışacağız” diye konuştu.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, yönetim kurulu üyeleri ve il genel meclis üyeleri ile beraber Kaptaş Bölgesine giderek esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Kaptaş ziyareti öncesinde çevre köylerin muhtarları Başkan Bozkurt’u köy girişinde alkışlarla karşıladı. Başkan Bozkurt esnafların sıkıntılarını dinleyerek, onlarla hasbihal etti. Başkan Bozkurt’u gören esnaflar ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

“24 SAAT ULAŞABİLİRSİNİZ”

Bundan sonra sık sık bir araya geleceklerini ifade eden AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, köylerdeki vatandaşların sorunlarını iletmekte sıkıntı yaşamayacaklarını söyledi. Bozkurt konuşmasında, güçlü iletişim ve hizmet vurgusu yaparak, “Telefonumda 24 saat açık, dilediğiniz zaman bana ulaşabilirsiniz. Bende bu bölgenin çocuğuyum. Sizlere hizmet etmek bizim boynumuzun borcu. Teşkilatımız ile beraber Ereğli’ye en güzel şekilde hizmet etmeye çalışacağız” dedi.

Vatandaşlar Başkan Bozkurt’a ikramlarda bulunarak, kendi bölgelerinden bir başkan çıkmasına mutlu olduklarını, ilçe başkanlığı görevini layığıyla yapacağına inandıklarını söylediler. (iha)

Paylaşın:
549 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ