logo

BOZKURT “VAR GÜCÜMÜZLE GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”

Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, ilk resmi açıklamasında, “Cumhurbaşkanımız, Genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde Ereğli’miz ve partimiz için var gücümüz ile gece gündüz çalışacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah.” dedi.

Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığına seçilen Avukat Saffet Bozkurt Mazbatasını alarak resmen göreve başladı.

8 Ağustos Salı günü Kdz. Ereğli Adliyesine partilileri ile birlikte gelerek mazbatasını teslim alan Bozkurt, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bugün Milletvekilimiz Polat Türkmen ve İl başkanımız Zeki Tosun eşliğinde yönetim kurulu arkadaşlarımız ve partililerimiz ile birlikte Kdz Ereğli İlçe Seçim kurulundan Mazbatalarımızı alarak Ya Allah Bismillah dedik. Cumhurbaşkanımız, Genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde Ereğli’miz ve partimiz için var gücümüz ile gece gündüz çalışacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah.” dedi.

Bozkurt mazbatasını teslim almasının hemen ardından, partilileri ile birlikte parti binasına geçerek, görevi devir aldığı önceki dönem ilçe başkanı Fatih Çakır’a teşekkür belgesi takdim etti.

Paylaşın:
485 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ