
Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Arslan Keleş, AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt ile birlikte Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı makamında ziyaret ettiğini bildirdi.
TSO Yönetiminden verilen bilgiye göre; 7 Ekim Salı günü gerçekleştirilen ziyarette, Kdz. Ereğli ve bölge ekonomisine katkı sağlayacak tarım ve orman projeleri ile ilgili çeşitli konularda istişarelerde bulunuldu. Başkan Keleş, bölgenin tarımsal potansiyelinin geliştirilmesi ve üreticilerin desteklenmesi konularında yürütülebilecek çalışmalar hakkında Bakan Yumaklı’ya bilgi verdi.
Ziyareti değerlendiren Keleş, bölgenin gelişimi adına yürütülen temasların devam edeceğini belirterek, “Sayın Bakanımıza misafirperverlikleri ve bölgemize gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
BENZER HABERLER