logo

BOZKURT “YENİ YILDA BARIŞ, KARDEŞLİK VE HUZUR DİLERİM”

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt; yeni yıl kutlama mesajında 2021 yılında Türkiye’de ve dünyada barışın, kardeşliğin, huzurun hüküm sürmesi ve salgın hastalıkların sona ermesi temennisinde bulundu.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, ilçe halkının yeni yılını kutladı.

2019 yılının sonlarına doğru ortaya çıkan, 2020 yılında da giderek yayılarak dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle Kdz. Ereğli’de de çok sayıda can kaybı yaşandığını ve bundan duyduğu üzüntüyü dile getiren Bozkurt; Türkiye’nin, aldığı önlemlerle dünyaya örnek bir ülke olduğunu ifade etti.

Ülke olarak bir taraftan virüs ile mücadele ederken, diğer taraftan yatırımların devam ettiğini vurgulayan Bozkurt; bu yatırımlardan Kdz. Ereğli’nin de hak ettiği payı alabilmesi için girişimlerini ara vermeden sürdüreceklerini söyledi.

Bozkurt, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“2020 yılında zaman zaman mutluluk zaman zaman acı yaşadıysak da bize verdiği tecrübeler ile İlçemiz için yeni beklentiler ve yeni ümitlerin heyecanıyla 2021 yılına merhaba diyoruz.

Geride bıraktığımız 2020 yılında ilçemiz özelinden ülke geneline doğru yaşadığımız acı-tatlı bütün olaylar milletimizin birlik ve beraberliğini sağlamlaştırıp, geleceğe daha umutlu bakmasına vesile olsun.

Yaklaşık 4 ay önce büyük bir azim ve karalılıkla başladığımız görevimize, daha kuvvetli daha kararlı bir şekilde devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. İlçemizde faaliyet gösteren kamu kurum ve kuruşları başta olmak üzere; muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte ilçemiz adına yapılması gereken ne varsa hızlı bir şekilde yapacağız. Bize desteklerini esirgemeyen siz değerli vatandaşlarımızdan çok müteşekkiriz. Biz daima ilçemizin hizmetkârı olduk ve olmaya da devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; ülkemizin, milletimizin bu günü ve yarınını borçlu olduğu tüm şehit ve gazilerimizi şükranla yâd ederek, yine birlik ve dirliğimiz için görev ifa eden güvenlik güçlerimize, askerimize sıhhat ve üstün başarılar diliyorum. 2021 yılının sadece milletimiz için değil, tüm insanlık için, gözyaşından ve acıdan uzak bir yıl olmasını, barışı ve huzuru getirmesini tüm kalbimle diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Paylaşın:
545 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ