logo

BOZKURT ZİYARETLERDE…

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Kolları, bugün bir dizi ziyarette bulundu. AK Parti heyeti, sırasıyla Lösemili Çocuklar Vakfı’nı, Kızılay Şubesi’ni, Büyük Birlik Partisi İlçe Teşkilatı’nı ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

LÖSEV ZİYARETİ

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Kolları günün ilk ziyaretini ‘Lösemili Çocuklar Haftası’ dolayısıyla, Kdz. Ereğli’de bulunan LÖSEV İl Temsilciliğine gerçekleştirdi. LÖSEV İl Temsilcisi Tarkan Atik, AK Parti heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken; kanser hastalığı, çeşitleri, belirtileri, LÖSEV’in çalışmaları ve Ankara’da bulunan LÖSEV-LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesi hakkında da bilgi verdi. Türkiye’de en çok kanser vakalarının Zonguldak ilinde göründüğüne dikkati çeken Atik; Kdz. Ereğli’de ‘Onkoloji’ ve ‘Hematoloji’ bölümlerinin mutlaka olması gerektiğini söyledi. LÖSEV-LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesi ile ilgili de bilgi veren Atik, Bozkurt ve Yönetimine başarı dileğinde bulundu. Ziyaretin ardından Atik, AK Parti İlçe Kadın Kolları adına Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Doğru’ya ‘Teşekkür Belgesi’ takdim etti.

KIZILAY ROZETİ TAKILDI

AK Parti heyeti, günün ikinci ziyaretini ise ‘Kızılay Haftası’ dolayısıyla, Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şubesi’ne gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yaşar Ciğer, Bozkurt ve ekibine iade-i ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Kızılay’ın çalışmaları hakkında bilgi veren Ciğer, İzmir depremi yardımlarının yakın zamanda yerine ulaştırılacağını kaydetti. Kızılay’ın çok önemli bir göreve ifa ettiğini vurgulayan Bozkurt, destek sözü verdi. Ciğer, Bozkurt’a Kızılay’ın rozeti taktı.

BBP ZİYARETİ

AK Parti heyeti, Kızılay’ın ardından Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette konuşan BBP İlçe Başkanı Turabi Çelik, “Siz ve sizin ekibinize çok güveniyoruz. İktidarın eli güçlüdür, iktidarın ilçe başkanısınız. Sizin söyleyeceğiniz her kelime Ereğli’de insanları bağlar. Bizim de siyasi parti olarak iktidardan beklentilerimiz var, o nedenle Ereğli’ye kim bir çivi çakarsa ‘Allah razı olsun’ deriz. Biz size güveniyoruz” dedi. Bozkurt da “Teşkilatçılık anlamında, Ereğli tabanına sahip çıkma anlamında, gerekse Ereğli’ye sahip çıkma anlamında üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu konuda kendimizden, teşkilatımızdan eminiz. Hukuki meşruiyet olan, Ereğli’nin ortak menfaati olan her noktada taşın altına elimizi, gövdemizi, kafamızı sokmaya hazırız.” diye konuştu.

SON ZİYARET MHP’YE…

AK Parti İlçe Başkanı Bozkurt ve beraberindeki partililer, günün son ziyaretini ise Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatına gerçekleştirdiler. Ziyarette konuşan MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, birlik ve beraberlik mesajı vererek istişarenin önemine dikkat çekti. Bozkurt ise Ereğli’ye daha iyi hizmet için istişare sözü verdi.

Paylaşın:
805 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ