logo

BOZKURT’TA ORADAYDI!..

  • Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı düzenlenen; ‘AFAD-DSİ Sel ve Taşkın Risk Azaltma Protokol Töreni’ne katıldığını açıklayarak gelişmeleri paylaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile AFAD Başkanlığında düzenlenen ‘AFAD-DSİ Sel ve Taşkın Risk Azaltma Protokol Töreni’nde Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı ile İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Zonguldak’la birlikte 13 ili kapsayan AFAD-DSİ Sel ve Taşkın Risk Azaltma Protokolü’nü imzaladı.

Törene katılan Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, açıklamasında şöyle dedi:

AFAD Başkanlığımız ve Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğümüz iş birliğiyle sel ve taşkın risklerini azaltma yolunda, AFAD envanterinde bulunan 111 adet iş makinesinin Devlet Su İşlerinin kullanımına verilmesini kapsayan protokolle; sel ve heyelan riski yüksek Karadeniz Bölgemizde Zonguldak’ımızın da bulunduğu 13 ilimizde risk azaltma faaliyetlerinde yerli ve millî üretim olan ekskavatörlerimiz görev yapacak. Derelerimizdeki temizlik ve ıslah çalışmalarına hız verilerek gerekli tedbirler hayata geçirilecek.

Paylaşın:
130 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ