logo

BOZKURT’TAN ACILI AİLEYE VE YARALILARA ZİYARET!

  • Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, TTK Armutçuk Müessesinde meydana gelen göçükte hayatını kaybeden Ramazan Yıldırım’ın ailesine başsağlığı, yaralı madencilere de geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Zonguldak Ereğli Armutçuk Taşkömürü işletmesinde 13.50 sularında meydana gelen göçükte 1 işçi yaşamını yitirirken 5 işçide yaralandı.

Olay üzerine hemen Ankara’dan yol çıkan Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Ereğli Devlet hastanesinde tedavi gören yaralı madenciler Rıfat Öztürk, Ersin Aydın ve Sercan Asan’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Bozkurt, daha sonra elim olayda yaşamını yitiren madenci Ramazan Yıldırım’ın ailesini ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti.

Bozkurt, üzücü olayla ilgili yaptığı yazılı açıklamada “Yaşanan elim olaydan dolayı üzüntümüz çok büyük. Şehit madencimize Allah’tan rahmet ve kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Yaralı madenci kardeşlerimize de Allah şifalar verdin. İnşallah bu tür üzücü olayları bir daha yaşamayız. Başımız sağ olsun.” dedi.

Paylaşın:
233 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ