logo

BOZKURT’TAN MUHTARLARA PASTALI KUTLAMA

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Yönetimi, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette, AK Parti Yönetimi tarafından hazırlatılan pastadaki mumlar İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ve bazı Muhtarlar tarafından üflenerek Muhtarlar Günü kutlandı.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları, İl Genel Meclisi Üyeleri ve Belde Başkanları ile birlikte; 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Çok sayıda köy ve mahalle muhtarı, AK Parti heyetini dernek binası girişinde karşıladı. AK Parti İlçe Başkanı Bozkurt, derneğin anı defterine Muhtarlığın önemini belirten ve Muhtarlar Gününü kutladığı düşüncelerini yazdı.

KARŞILIKLI MEMNUNİYET İFADE EDİLDİ

Partinin basın bürosundan verilen bilgiye göre ; Ziyarette konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, “ilçemiz menfaatleri doğrultusunda kim olursa olsun, kim hizmet ediyorsa etsin, taş üstüne taş koyanı başımıza taç yaparız.” dedi ve memnuniyetini ifade etti. AK Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Hükümetlerinin Muhtarlara bakış açısının belli olduğunu söyledi ve “Ereğli’nin bize karşı bir teveccühü var, biz bunu görüyoruz. Bu teveccühe layık olma noktasında da elimizden geleni yapacağız. Daha 1 aylık İlçe Yönetimiyiz, tabii ki önümüze bakacağız. Ereğli için üzerimize ne düşüyorsa elimizden geleni yapma noktasında tüm çabayı sergileyeceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu, şüphesi olmasın.” dedi.

Paylaşın:
448 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ