logo

“BU OKUL, BU BAHÇE, BU KORİDORLAR HER YER SİZİNLE GÜZEL”

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Lise Müdürü Alper Demir, okul açılış programının ardından yaptığı açıklamada öğrencilere seslenirken “Bu okul, bu bahçe, bu koridorlar her yer sizinle güzel.” dedi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ülkedeki tüm okulların tüm kademelerde 6 Eylül’de açılacağını açıklamıştı. TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları ise, Uyum Destek Programı kapsamında 23 Ağustos Pazartesi günü açıldı. Kapılarını pandemi salgını önlemleri eşliğinde törenle açan okulda adeta bayram havası vardı.

LİSE MÜDÜRÜ ALPER DEMİR, BAŞARILAR DİLEDİ

TED Kdz. Ereğli Lise Müdürlüğüne atanan Alper Demir, açılış töreni sonrası “Okulunuza hoş geldiniz çocuklar… Bu okul, bu bahçe, bu koridorlar her yer sizinle güzel. ” başlığı ile bir açıklama yaparak duyduğu memnuniyeti şöyle dile getirdi:

“TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları olarak özlemimiz bugün sona erdi. Öğrencilerimizin sesiyle, varlığıyla okulumuz yeniden canlandı; hayat buldu, anlamlandı. Bugün; okulumuzun öğrencilerini tüm gruplarıyla bir buçuk yıldan sonra karşımızda görebilmenin mutluluğunu yaşadık. Uyum Destek Programı çerçevesinde açılış törenimiz, Anaokulu ve İlkokul Müdürümüz Sayın Funda Makas’ın; Ortaokul Müdürümüz Sayın C. Sahir Akçakoca’nın; Lise Müdürümüz Sayın Alper Demir’in açılış konuşmalarıyla başladı. Okul müdürlerimiz, öğrencilerimize seslenirken öğrencilerimizin mutluluğu, gururu ve coşkusu yüzlerinden okunuyordu. Tüm TED Ailesine sağlıklı, mutlu ve başarılı güzel bir yıl dileriz.”

GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
1147 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ