logo

“BU OLUŞUMLA EREĞLİ’YE ÇOK ŞEY KATACAĞINIZI DÜŞÜNÜYORUM”

CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul, ERMED ziyaretinde, “Dernek yönetiminizdeki emekçilerin hepsi birebir de tanıdığım insanlar. Ben burada böyle bir organizasyonda bir arada olmanıza çok sevindim. Bu oluşumla Ereğli’ye çok şey katacağınızı düşünüyorum.” diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul ve partinin ilçe yöneticileri, Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Başkanı Doğan Gönüllü ve dernek yönetimini ziyaret etti.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kısa süre önce kurulan ve çalışmalarına başlayan Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED)’ne ziyaretler devam ediyor. CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul, beraberinde partinin ilçe yöneticileriyle, ERMED Başkanı Doğan Gönüllü ve dernek yönetimine ziyarette bulundu. Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette CHP İlçe Başkanı Ertuğrul, ERMED yönetimini kutlayarak çalışmalarında başarılar dilediğini dile getirdi. Ereğli’de hem siyasi partiler hem de demokratik kitle örgütleri bakımından bir yenilenme sürecine tanıklık edildiğini belirten Ertuğrul, bu değişim sürecinin kente olumlu yansımasını dilediğini vurguladı.

“EREĞLİ’DE GAZETECİLİK ÇITASI YÜKSELMELİ”

Ertuğrul, Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği’nin kent için yararlı iş ve projeler üreteceğine inandığını vurgulayarak, şöyle dedi: “Gazeteciliğin daha saygın hale gelebilmesi ve gazetecilerin hak ettiklerini elde edebilmeleri için bir şeyler yapılması gerekiyor. Anlayışın değişmesi, yeni bir vizyonla Ereğli’de gazetecilik ve medya anlamındaki çıtanın yükselmesi gerekiyor. Dernek yönetiminizdeki emekçilerin hepsi birebir de tanıdığım insanlar. Ben burada böyle bir organizasyonda bir arada olmanıza çok sevindim. Bu oluşumla Ereğli’ye çok şey katacağınızı düşünüyorum. Bizler de size destek vermeye hazırız. Çalışmalarınızda başarılar diliyor ve kutluyoruz.”

GÖNÜLLÜ “GÖRDÜK Kİ DOĞRU YOLDAYIZ”

Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Başkanı Doğan Gönüllü de, CHP İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul ve parti yöneticilerine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. ERMED’in tamamen ihtiyaçtan doğan bir yapı olduğuna dikkat çeken Gönüllü, “Amacımız demokrasi çatısında ve Ereğli ortak paydasında mesleğimizin, meslektaşlarımızın gelişimine katkıda bulunmak; Ereğli’ye değer katmaktır. Bu anlamda farklı medya mecralarından arkadaşlarla bir araya gelerek yeni bir oluşumla yola çıktık. Gördük ki doğru yoldayız. Size ve ekip arkadaşlarınıza teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz. Umuyoruz ki çorbada hepimizin tuzu olur.” dedi.

Ziyarette, CHP’li yöneticiler ile gazeteciler Ereğli-Erdemir ilişkileri ve kentle ilgili diğer sosyo-ekonomik konular üzerine görüş alışverişinde bulundular.

CHP İlçe Yönetimi’nin ERMED’i ziyaretinde, CHP İlçe Yöneticileri Ayşegül Erdoğan, Koray İşeri, Hüseyin Çakır, Yeşim Özçelik ile ERMED yönetim kurulu üyeleri Fikri Kapan, Hüseyin Aksakal, Aykut Ateş, Yeşim Çakır, Fahrettin Özaydın ile Sabriye Aşır da hazır bulundular.

Paylaşın:
633 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ