logo

BU SERGİDE TARİH, KÜLTÜR, SANAT VE FELSEFE VAR!

  • Kdz. Ereğli İbrahim Süheyla İzmirli Fen Lisesi Öğrencileri tarafından düzenlenen Görsel Sanatlar Sergisinde eserlerini sergileyen öğrenciler ayrıca; tarihten kültüre, sanattan felsefeye kadar ünlü tabloları başarı ile canlandırdı.

Kdz. Ereğli İbrahim Süheyla İzmirli Fen Lisesi Öğrencileri tarafından Görsel Sanatlar Sergisi düzenlendi.

3 Mayıs Cuma günü Atatürk Kültür Merkezi(AKM) Sergi Salonunda düzenlenen ve yoğun ilgi gören yıl sonu sergisinin açılışını Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Eşi Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık, CHP İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu ve Okul Müdürü Alaattin Pekdemir yaptı.

BÜYÜK BAŞARI!

Öğrencilerin eserlerinin sergilendiği, ayrıca öğrencilerin Türkiye ve Dünya çapında; tarihten kültüre, sanattan felsefeye kadar ünlü tabloları büyük başarı ile canlandırdığı etkinlikle ilgili muhabirimize bilgi veren okulun Görsel Sanatlar Öğretmeni Hülya Pınar, “Öğrencilerimiz yıl boyunca görsel sanatlar dersinde yapmış oldukları çalışmaları sergiliyor ayrıca ünlü tabloların canlandırılmasını yapıyorlar. Böylelikle hem sosyalleşmiş oluyorlar ham tablolar ve tarihleri hakkında fikirleri oluyor. Bir nevi topluma hizmet gibi de düşünebiliriz.” dedi.

Yaklaşık 100 öğrencinin ve öğretmenler ile okul aile birliği yöneticilerinin görev aldığı etkinlik, veliler ve davetliler tarafından ilgi ile izlendi.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN GÖRSELLERİ TIKLAYINIZ:

.

Paylaşın:
1285 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ