logo

BUKET MÜFTÜOĞLU “VİRA BİSMİLLAH” DİYOR

  • Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığına CHP’den Aday Adayı olacağını daha önce duyuran Buket Müftüoğlu, 5 Aralık Salı günü ilçe örgütünde başvurusunu resmileştireceğini açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)’nin Merhum Genel Başkanı Deniz Baykal döneminde Halkla İlişkilerden sorumlu Parti Meclis üyeliğinde örgütte aktif çalışan Kdz. Ereğlili siyasetçi, iş kadını Buket Müftüoğlu, partinin 38. Kurultayında değişen vizyonuna 2024 yerel seçimlerinde destek olmak adına Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Aday Adayı olarak sahada olduğunu açıkladı.

“ŞİMDİ SIRA KDZ. EREĞLİ’DE”

CHP genel Başkanı Özgür Özel’le çektirdiği fotoğrafa “Şimdi Sıra Kdz. Ereğli’de” sloganı yerleştiren Müftüoğlu, siyasete başladığı memleketi Karadeniz Ereğli Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusunu 5 Aralık 2023 Salı günü saat 13:00 de, tarihte kadına seçme ve seçilme hakkının verildiği 5 Aralık 1934’e ithafen Karadeniz Ereğli ilçe binasından yapacağını bildirdi.

Dedesi Müftüzade Halil Kaptan’nın Karadeniz Ereğli kurucu belediye başkanı olduğunu, 1880/ 1888 yılları arasında sekiz yıl boyunca belediye Başkanlığı yaptığını, beşinci kuşak torun olarak Cumhuriyet’in ikinci yüzyılda Karadeniz Ereğli‘nin ilk kadın Belediye Başkanı olmak istediğini sosyal medya hesabından da duyuran Müftüoğlu’nun, şehirde öncelikle kadınlar ve gençler arasında heyecan yarattığı görülüyor.

BİRLİKTE BAŞARALIM”

Buket Müftüoğlu, sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımın son bölümünde şöyle seslendi:

“Birlikte gerçekleştireceğimiz inanılmaz hayallerim var. Bu uğurda çıktığım yolda, tertemiz enerjim, bitmek tükenmek bilmeyen insan sevgim, asla pes etmeyen iradem ile karşınızdayım. Gelin rüya şehri birlikte kuralım. Siyasette alışılmışın dışında samimiyeti ve nezaketi Ereğli’den tüm dünyaya yayalım. Gençlerin siyasete olan inancını onları kararda yetki alanlarına katarak gençlerin perçinleyelim. Yaşamda, yerel yönetimler de ve siyasette liyakatin ve dürüstlüğün ödüllendirildiği bir dünya yaratalım birlikte. Kdz Ereğli Belediyesi, yerel yönetimlerde attığı adımlarla, aldığı demokratik, dürüst ve ilkeli kararlar ile akademik alanlarda ders olarak okutulsun, gelin birlikte başaralım.

Kdz Ereğli Belediyesi 1880 yılında dedem Müftüzade Halil Kaptan tarafından kurulmuş ve sekiz yıl 1888 yılına kadar yönetilmiştir. Bu gün ne büyük gurur ki , Cumhuriyet’in ikinci yüz yılında beşinci kuşak torun olarak Kdz Ereğli Belediye Başkanlığına talibim. Vira bismillah… Sonsuz sevgi ve saygılarımla.”

Paylaşın:
284 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ