logo

BUKET MÜFTÜOĞLU ZONGULDAK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

  • Kdz. Ereğlili siyasetçi ve iş kadını Buket Müftüoğlu, 28 Dönem Milletvekili genel seçimlerinde Zonguldak Milletvekili olabilmek için Aday Adaylığı başvurusu yaptığını açıkladı.

Müftüoğlu aday adaylığı ile ilgili yazılı açıklamasında şunları kaydetti:

“Cumhuriyetin ikinci 100.yılında, bu ulusun kurucu siyasi iradesi olarak, yurdun dört bir yanında göreve hazırız.

13. Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkan olarak, Çankaya köşküne, Türkiye’yi ve Türk Milletini ikinci yüzyıla taşıyacağız. Amacımız güçlü liyakat sahibi adaylarımız ile, bu seçimlerde, TBMM’de 28. Dönem milletvekilleri olarak, ülkemizin parlementer sisteme geri dönüşünü sağlamak olacaktır.

Bu tarihi değişim için adaylık başvurumu bu gün yaptım. Bütün hayalim, 28 Dönem Zonguldak milletvekili seçildiğimde, memleketim Zonguldak’ta, öncelikle, emektâr ve cefakâr parti örgütümün özlediği o coşkulu, güven ve sevgi dolu dayanışmamızı taçlandırmaktır. Biz bir ve beraber omuz omuza, sırt sırta verirsek, emeğin başkentinden başlayarak, ülkede iktidarı liyakata, hak ve hukuka bağlı kalarak kazanacağız. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, millet ittifakı ile beraber, bu topraklarda Gazi meclisin gücünü arkamııza alarak, ikinci yüzyılın iktidarını kurmaya hazırız.”

Paylaşın:
475 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ