logo

BURCU İLE KUBİLAY MUTLULUĞA YELKEN AÇTI

Kdz. Ereğli’de Tarih Öğretmeni Burcu Akan ile Ticaret ve Sanayi Odası KOSGEB Büro Şefi Kubilay Arslangörür nikah töreni ile mutluluğa yelken açtı.

Ankara’dan Neriman -Tekin Akan çiftinin kızları Tarih Öğretmeni Burcu Akan ile Neşe – (Merhum)Gürsoy Arslangörür çiftinin oğlulları Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) KOSGEB Büro Şefi Kubilay Arslangörür nikah töreni ile mutluluğa yelken açtı.

18 Aralık 2020 Cuma günü Saat 14.30’da Kdz. Ereğli Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonunda Pandemi önlemleri dikkate alınarak gerçekleştirilen nikah törenine, davetliler HES kodu sorgulanarak ve ateş ölçülerek salona kabul edildi.

Alkışlar eşliğinde ve sade bir törenle kıyılan nikahın şahitliklerini, Gelinin akrabası Gamze Akan, Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Kdz. Ereğli Belediyesi Önceki Dönem Başkanlarından Murat Sesli yaptılar.

Nikaha çiftin akrabalarının yanı sıra; TSO Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu, MÜSİAD Kdz. Ereğli Şube Başkanı Abdulkadir Çınar, Ak Parti Önceki dönem Başkanı Fatih Çakır, TSO Genel Sekreteri Gündüz Acar, TSO Personeli ve davetliler katıldı.

Resmi nikah işleminin ardından davetliler, açık havada kurulan stantta genç çifte mutluluklar dileyip takılarını hazırlanan takı sepetine hediyelerini bıraktılar.

Haber Hayat Yayıncılık olarak Burcu & Kubilay Arslangörür çiftine ve ailelerine sağlık/mutluluklar dileriz.

GALERİ FOTOĞRAFLARI İÇİN GÖRSELLERİ TIKLAYINIZ:

Paylaşın:
1260 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ