logo

BURGER KING-BOZHANE MÜŞTERİ KABULÜNE BAŞLIYOR

Kdz. Ereğli’de Sahil Bulvarı Bozhane Mevkiinde hizmete açılmayı bekleyen Burger King Restoran, 28 nisan Perşembe günü müşteri kabul etmeye başlayacak.

Karadeniz Ereğli Burger King Fast Food Restoran, Sahil Bulvarı Bozhane mevkiinde hizmete açılıyor.

28 Nisan Perşembe günü müşteri kabul etmeye başlatacak olan Restoranın iç ve dış mekanları açılışa hazırlanıyor. Edinilen bilgiye göre Anka Yassı Çelik Şirketi bünyesinde faaliyet gösterecek olan Burger King Bozhane, 300 kişilik müşteri kapasite ile hizmet verecek ve yaklaşık 50 personel istihdam edilecek. Aynı şirket bünyesinde işletmeye açılacak olan farklı bir kafe ise restorana bitişik olacak ve daha sonra devreye girecek.

İÇ VE DIŞ MEKANLARDA SON HAZIRLIKLAR TAMAMLANIYOR

Karadeniz Ereğli Burger King Bozhane Restoran İşletme Müdürü Burhan Vurmaz, iç ve dış mekanlarda en ince detaya kadar hummalı bir çalışma içinde olduklarını kaydetti. İŞ’te Haber Hayat Muhabirine konuşan Vurmaz, “Misafirlerimizi kabul etmek için personel eğitimlerimizi tamamladık. Mutfak ve peyzaj dahil tüm detayları da hazırlıyoruz. 28 Nisan perşembe günü müşteri kabulüne başlayacağız. Resmî açılışı ise bayram sonrasında protokolümüz ve değerli halkımızın katılımı ile yapacağız. Şimdiden her türlü kesimden büyük ilgi var. Bu vesile ile Karadeniz Ereğli Ereğli Bozhane mevkiine de ayrı bir değer katacağımıza inanıyorum. Tüm lezzet düşkünlerini restoranımıza bekliyoruz. Şimdiden hayırlı olsun.” dedi.

Öte yandan ; resmi açılış tarihinin ayrıca duyurulacağı kaydedildi.

Paylaşın:
2013 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ