logo

BÜYÜKALGAN, BUĞRA KAVUNCU’YU EREĞLİYE DAVET ETTİ

  • İyi parti Zonguldak İl Teşkilatı Kadın Politikaları Başkanı Münevver Büyükalgan, İyi Parti İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncuyu Kdz. Ereğli ve Alaplı’ya davet ettiğini açıkladı.

İyi parti Zonguldak İl Teşkilatı Kadın Politikaları Başkanı Münevver Büyükalgan, İyi Parti İstanbul Milletvekili ve Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu’nun Zonguldak temaslarına katıldı.

Önceki gün Zonguldak İl Teşkilat binasında İl Başkanı Erdal Gülay, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk ve parti yöneticilerinin katılımı ile gerçekleşen görüşme sonrasında Kavuncu’ya, Ereğli’nin ünlü Osmanlı Çileğinden evde yapılmış çilek reçeli ve yöresel hediyeler sunan Büyükalgan, görüşmeden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

GENEL SEÇİM SONRASI SÜREÇ VE YEREL SEÇİM VİZYONU DEĞERLENDİRİLDİ

Büyükalgan, gazetemize yaptığı değerlendirmede “Zonguldak İl Başkanımız Erdal Gülay ve yöneticilerle birlikte Buğra Kavuncu beyle Genel Seçimler sonrası sürecini ve yerel seçimler vizyonunu değerlendirdik. Çok faydalı bir görüşme oldu. Zonguldak ili ve ilçelerini masaya yatırıp görüş alışverişinde bulunduk. Bu arada Buğra beye Ereğli’mize özgü ev yapımı çilek reçeli ve çeşitli hediyeler sunarak Ereğli ve Alaplı ilçelerimizde ağırlamayı arzu ettiğimizi söyledim. Çok memnun olduğunu ve ilk fırsatta ilçelerimize geleceğini söyledi.” dedi.

Büyükalgan sözlerinin sonunda, “Bizler iyi parti neferleri olarak çalışmalarımıza yarın seçim olacakmış gibi çalışmaya devam ediyoruz. Bugün Devrek ve çevresinde çalışacağız.” dedi.

Paylaşın:
402 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ