logo

BÜYÜKALGAN: “KDZ. EREĞLİ, İL OLABİLECEK EN İYİ İLÇEDİR”

  • İyi Parti Zonguldak İl Divan Kurulu Üyesi ve Kadın Politikaları Başkanı Münevver Büyükalgan, aynı zamanda memleketi olan Ereğli’nin il olması konusunda yaptığı paylaşımda, “Kdz. Ereğli, il olabilecek en iyi ilçedir” iddiasında bulundu.

İyi Parti Zonguldak İl Divan Kurulu Üyesi ve Kadın Politikaları Başkanı Münevver Büyükalgan, Kdz. Ereğli’nin il olmasına destek verdiğini sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla açıkladı. Büyükalgan’ın geçtiğimiz gün İyi Parti il teşkilatında yapılan görevlendirmede Kdz. Ereğli ilesinden birinci derecede sorumlu olduğu bildirilmişti.

Açıklamasında Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a ve görüş açıklayanlara teşekkür eden Büyükalgan, Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde “Hayalimiz Gerçek Olsun Kdz. Ereğli İl Olsun” sloganı ile yürütülen kampanyaya açık destek verdiğini ifade ederek görüşlerini şöyle paylaştı:

“EN İYİ, EN İSTEKLİ VE EN İDEAL İLÇE EREĞLİ’DİR”

Karadeniz Ereğlİ’nin il olma kriterlerine sahip olduğu uzak geçmişten bu yana tüm otoriteler tarafından kabul gördüğü bilinen gerçektir.

Bu anlamda sadık bir ilçe sakini olarak ve İyi parti Kdz. Ereğli ilçe teşkilatından sorumlu İyi Parti İl Divan Kurulu Üyesi olarak, başta Belediye Başkanımız Sayın Halil Posbıyık ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Arslan Keleş olmak üzere, Ereğli’nin il olması konusuyla ilgili görüş açıklayan yerel dinamiklerimize teşekkür ediyor, Ereğli’nin il olması görüşüne sonuna kadar katılıyor ve destekliyorum.

Ereğli ilçemiz bilindiği gibi demografik, ekonomik ve sosyokültürel açılardan gelişmiş bir kenttir ve doğal olarak daha da büyümek istemektedir. İddia ediyorum ki; MHP Lideri Sayın devlet Bahçeli’nin “Türkiye Yüzyılında 100 il, 1000 bin ilçe” çıkışı doğrultusunda ülkemizde İl adayı 19 ilçe arasında il olabilecek en İYİ, en istekli ve en ideal ilçe Kdz. Ereğli’dir.

Ayrıca Zonguldak ilimizle ortak değerlerimiz olan “Emek, sanayi ve coğrafi bağımıza” hiçbir zarar getirmeden Ereğli’nin il olmasının mümkün olduğunu düşünüyorum.

“PARTİMİZİN İLKELERİ İLE UYGUN”

Bu düşüncem; İYİ Partimizin hedeflerinden olan “ Sosyal Devlet olmanın bir gereği olarak gelir paylaşımında adaleti sağlamak.” İlkesi ile de uyumludur.

Zira burada tekrar etmekte fayda görmediğim Ereğli’deki gelişmişlik ile ters orantılı kamusal yatırım eksiklikleri ve ilçe/il arasında yaşanan çekişmeler de böylece zaman içinde halkımızın yararına olacak şekilde adaletli bir şekilde çözülmüş olacaktır.

TSO’NUN GİRİŞİMİNİ DESTEKLİYORUM

Bu bağlamlarda özetle, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı sayın Arslan Keleş’in öncülüğünde başlatılan “Hayalimiz Gerçek Olsun Kdz. Ereğli İl Olsun” sloganı ile başlatılan harekete katılıyor, desteklediğimi bildiriyor ve “Kdz. Ereğli il olabilecek en İYİ, en istekli ve en ideal ilçedir” görüşümü tekrarlıyorum. Saygılarımla…

I

Paylaşın:
651 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ