logo

ÇAKIR, İSTİŞARE TURUNDA

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Arslan Keleş’i ziyaret etti. Çakır, ziyaretin amacını “Hem bir fikir alışverişinde bulunalım, karşılıklı istişare edelim diye ekibimizle birlikte bugün ziyaret ettik.”sözleri ile açıkladı.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, beraberinde Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Kadın Kolları Başkanı Fatma Doğru, Kandilli Belde Başkanı Yusuf Ziya Eryiğit ve bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kdz. Ereğli TSO’yu  ziyaret etti. Ziyarette AK Parti heyetini TSO Başkanı Arslan Keleş ile yönetim kurulu üyeleri Özgür Erdoğan ve Tasin Tanyıldız karşıladı.

Çakır, bölgenin sorunlarının çözümü noktasında kaldıkları yerden devam ettiklerini kaydetti ve “Bu uğurda sizinle birlikte yürüttüğümüz projeler de vardı. Hem bir fikir alışverişinde bulunalım, karşılıklı istişare edelim diye ekibimizle birlikte bugün ziyaret ettik. Kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Sizlerin bizlere ilettiğiniz, burada yaptığımız toplantılarda öne geçen Postane inşaatı, üniversite, Ereğli-Çaylıoğlu, Ereğli-Devrek ve Ereğli Zonguldak yolu, yeni okulların bir an önce açılması, ilave orta ölçekli sanayi kurulması birlikte takip ettiğimiz projeler. Adım adım ilerliyoruz, iyiye gidiyoruz. Bugün de karşılıklı bir kez daha fikir alışverişinde bulunuruz diye ziyaret edelim dedik.”dedi.

KELEŞ, “GAYRETLERİNİZDEN MEMNUNUZ”

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TSO Başkanı Arslan Keleş de, AK Parti İlçe Teşkilatı’nın Ereğli için gayretlerinden memnun olduklarını belirtti. İlçe merkezinde yapımı devam eden Postane binasındaki çalışmaların hızlı ilerlediğini ifade eden Keleş, Postanenin faaliyete geçmesiyle birlikte özellikle çarşı merkezindeki hareketlenmenin artacağını söyledi.

Üniversite kampüsü konusuna da değinen Keleş, TSO olarak bir fakülte binası yapacakları sözünü yineledi. İktidarın İlçeye birçok konuda katkı verebileceğine inandıklarını ifade eden Keleş, TSO olarak üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

Çakır ve beraberindekiler daha sonra Şoförler Odası’nı ziyaret etti. Çakır burada yaptığı konuşmasında ilçe başkanlığı dönemindeki yatırımsal faaliyetleri özetledi.

“TÜM HALKIMIZLA BİR BÜTÜN OLDUK”

Eksiklerinde olduğunu dile getiren Çakır, “çünkü tasarruf tedbirleri uygulanan 2019 biraz biliyorsunuz dünyadan kaynaklı ve bazı yatırım uygulamalarından kaynaklı biraz sıkıntılar yaşadık. Ama el birliği ile dün akşamdaki de sahada kazandığımız zaferi masada taçlandıran sayın cumhurbaşkanımızın başkalığındaki Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ki tüm ekip arkadaşlarına, milletimiz adına, Ereğli halkına, Türkiye halkına minnetlerimizi şükranlarımızı ifade etmek istiyoruz. Gerçekten güneyimiz de birilerinin terör devletini kurmasına asla müsaade etmeyeceğimize kararlığımızı gösterdik. Bu anlamda da tüm teşkilat mensuplarımıza, tüm halkımızla bir bütün olduk. Bir Türk milleti böyle bir devlettir, kendi içimizde farklı zenginliklerimiz, farklı düşüncelerimiz olabilir ama söz konusu vatan ise gerisi teferruattır.”diye konuştu.

CİVELEK, “SİZİN YANINIZDAYIZ”

Siyasi parti farkı gözetmeksizin Ereğli’nin menfaatine olan her işin arkasında olacaklarını dile getiren Şoförler Odası Başkanı Cevdet Civelek de “Biz siyasi parti farkı gözetmeksizin Ereğli için ne yapılacaksa biz sizin yanınızdayız. İnşallah daha uzun zamanlar oturursunuz bu koltukta ve birlikte güzel şeylere imza atarız. Bayram başkanımız bizim başarılı ve senelerin tecrübesi ağabeyimiz. Bu işler gökten inme, sonradan olmuyor, temelden bir şeyler olacak. Başollar deyince biraz düşünmek lazım. Ereğlimize, bölgemize hizmet etmiş kişiler. Sizi çok tebrik ederim. Sizlere de görevinizde başarılar dilerim.”dedi.

Paylaşın:
1258 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ