logo

“ÇANAKKALE ZAFERİ, İNSANLIK DERSİ ÖRNEKLERİYLE DOLUDUR”

İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, Çanakkale Zaferi’ni anma mesajında “bu destanın bir zafer kazanmanın ötesinde, dünyaya insanlık dersi örnekleriyle dolu olduğu, tüm uluslar tarafından olduğu kabul ve takdir edilmiştir. ” dedi.

İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105. Yıl Dönümü dolayısıyla yazılı mesaj yayınladı.

Mesajında, milli ve manevi duyguların önemine dikkat çeken Balbaloğlu, şu ifadelere yer verdi:

Bütün Dünya bilmekte ve kabul etmektedir ki, güçlü maneviyatı ve Gazi Mustafa Kemal önderliğindeki Mehmetçiğimiz, 105 yıl önce bugün Çanakkale’de unutulmayacak bir destan yazmıştır.

Vatan savunması görevini her türlü zorluğa rağmen kahramanca yerine getiren Mehmetçik, Çanakkale Zaferi’ni elde etmekle, sadece bir zafer değil, Türk milletinin Anadolu’daki varlığının devamını da sağlamıştır.

Ayrıca, bu destanın bir zafer kazanmanın ötesinde, dünyaya insanlık dersi örnekleriyle dolu olduğu, yine tüm uluslar tarafından olduğu kabul ve takdir edilmiştir.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü vesilesi ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Yurtta Barış Dünyada Barış’ ifadesini hayatımıza uygulamamıza en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, vatan uğruna can veren tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygıyla ve minnetle anıyoruz.

Onlar Türk milletinin kalbinde sonsuzluğa dek yaşayacaklardır. Ruhları şad olsun. Saygılarımızla.

Paylaşın:
880 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ