logo

FLAŞ!.. CANDAN, EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI OLMAK İSTİYOR

  • Ak Parti 24. Dönem Zonguldak Milletvekili ve Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ercan Candan, Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığına Aday Adaylığı başvurusunda bulunacağını açıkladı.

Ak Parti 24. Dönem Zonguldak Milletvekili ve Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ)Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ercan Candan, 31 Ekim Salı günü kendisini ziyaret eden Gazeteci Doğan Gönüllü’ye konuştu.

Konya’da akraba ziyareti için bulunan Gönüllü ile NEÜ Rektörlük binasındaki makam odasında görüşen Candan, soru üzerine 2024 yılı Mart Ayından yapılması planlanan yerel yönetimler seçimlerinde Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusunda bulunacağını açıkladı.

1 ARALIK’TA İSTİFA EDİYOR

Milletvekilliği dönemindeki çalışmaları ve sonrasındaki diyaloglarından dolayı Ereğli’deki konulara tamamı ile vakıf olduğunu ifade eden Candan, “1 Aralık’ta istifa süreci başlıyor. Gerekli hazırlıklarımı yaptım. Konulara, sorunlara, çözüm yollarına vakıfım ve hazırım. Yakın zamanda Ereğli’ye gelip temaslarıma başlayacağım. Aracılığınız ile tüm Ereğli halkına en samimi selam ve saygılarımı gönderiyorum. Görüşmek üzere …” diye konuştu.

EREĞLİ GÜNDEMİNDEKİ KONULAR GÖRÜŞÜLDÜ

Gönüllü’de, milletvekilliği döneminde özellikle endüstriyel ve eğitim konularındaki çalışmaları ile iz bıraktığını belirttiği Candan’la; Erdemir’in Özel Endüstri Bölgesi İlanı, Ereğli’nin il olmak istemesi, Bozhane limanının taşınması, istihdam ve turizm projeleri ile Fakülteler Kampüsü gibi birçok konuda sohbet etti.    

Samimi ortamda gerçekleşen Candan ve Gönüllü görüşmesinin sonlarında Ak Parti 24. Dönem Muş Milletvekili ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlük Danışmanı Prof. Dr. Muzaffer Çakar’da sohbete eşlik etti.

Paylaşın:
771 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ