logo

ÇELİĞİ SANATLA BULUŞTURAN ESERLER SERGİDE…

ERDEMİR 6. Çelik ve Yaşam Heykel Yarışması Sergisi törenle açıldı.

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) ve Mimar Sinan Üniversitesi işbirliği ile bu yıl 6.sı düzenlenen Çelik ve Yaşam Heykel Yarışması Sergisi törenle açıldı.

YOĞUN KATILIM OLDU

22 Eylül Çarşamba günü saat 15.00’te Erdemir Kültür Merkezinde düzenlenen törene ; Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu, Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Niyazi Uğur, Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Erdemir Genel Müdürü Salih Cem Oral, Ak Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yakup Yılmaz ile Erdemir yöneticileri katıldı. Erdemir Genel Müdürü Salih Cem Oral, Protokol üyelerini Kültür Merkezi kapsında tek tek karşılayarak sergi alanına davet etti.

2021 TEMASI : “SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK”

Tören, Erdemir Kurumsal İletişim Şefi Pınar Elmas Adalı’nın yarışmanın temasının “sürdürülebilirlik” olduğunu ve toplam 9 üniversiteden heykel alanında lisans ve lisans üstü eğitim gören 73 öğrencinin 97 eserle katıldığını açıklaması ve devamında Erdemir Genel Müdürü Salih Cem Oral’ın selamlama konuşması ile başladı.

Protokol üyelerinin açılış kurdelesini kesmesi ve eserleri tek tek gezerek üzerinde değerlendirme yapmaları ile devam eden tören, açık havada verilen kokteyl ile sürdü.

Büyük beğeni gören serginin hafta sonuna kadar Erdemir Kültür Merkezinde halkın ziyaretine açık kalacağı bildirildi.

GALERİ FOTOĞRAFLARI İÇİN GÖRSELLERİ TIKLAYINIZ:

Paylaşın:
994 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ