logo

CHP ADAY ADAYI KARAARSLAN : “SONUÇ ODAKLIYIM”

  • CHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Emrah Karaarslan, ERMED yönetimi ziyaretinde konuştu. Karaarslan  proje geliştirme konusunda ilçe örgütü işbirliği halinde olduğunu, kıdemli partililerin tecrübelerinden faydalandığını ve sonuç odaklı yönetim tarzını benimsediğini açıkladı.

CHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Emrah Karaarslan, eşi Safiye Karaarslan’la birlikte Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği(ERMED) Yönetimini ziyaret etti.

1 Aralık 2023 Cuma günü Haber Hayat Ofisinde ERMED yöneticilerinin katıldığı ziyarette siyaset ve gazetecilik konuşuldu.

“EKİBİM VE PROJELERİM HAZIR”

Soru üzerine aday adaylığı sürecinde toplumdan ve partililerden gelen mesajların olumlu yönde olduğunu belirten Karaarslan, Belediye Meclis üyeliği ve imar komisyonu üyeliği yaptığını hatırlatarak, Ereğli’nin sorunlarına ve çözüm yollarına vakıf olduğunu söyledi. Genç, dinamik, yerli ve eğitimli olduğunu vurgulayan Kararaslan, özetle “Ekibimiz ve projelerimiz hazır. İlçe örgütümüzün ve büyüklerimizin tecrübelerinden faydalanarak kentimiz geliştirecek yeni projeler hazırladık. Bunları adaylık döneminde açıklayacağız. Ben siyasette, iş hayatımda ve sosyal yaşamımda sonuç odaklı çalışırım. Bu anlamda çok önem verdiğimiz basınla da sık sık birlikte olacağız. Kabulünüz için teşekkür eder, başarılar dileriz.” dedi. 

GÖNÜLLÜ, ERMED’İN KURULUŞUNU VE ÖNCELİKLERİNİ HATIRLATTI

ERMED Yönetimi adına ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gönüllü, Karaarslan çifti ile gazetecilik deneyimlerini paylaşarak gazetecilik mesleğinin, meslektaşların ve kentin gelişimi konusunda çaba göstermeye devam edeceklerini örneklerle vurguladı.

Karaarslan çifti ayrıca Haber Hayat Yayıncılık’ın da 12’nci yılına ayak bastığını bildiklerini ifade ederek, Gönüllü’ye başarılı yayınlar dilekleri ile çiçek armağan etti.

Samimi ortamda gerçekleşen ziyarete; ERMED Yönetiminden Başkan Doğan Gönüllü ile Başkan Yardımcısı Fikri Kapan, Denetim Kurulundan Yeşim Çakır ile Fahrettin Özaydın ve üye Ülkü Gönüllü katıldı.

Paylaşın:
452 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ