logo

CHP ADAYI GÖKTEKİN, GÜLÜÇ’E KAPALI PAZARYERİ SÖZÜ VERDİ

  • Zonguldak’ın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Mehmet Göktekin, Belediye Başkanı seçilmesi halinde Gülüç Beldesine yakışır bir Kapalı Pazaryeri projesini hayata geçireceğini söyledi.

CHP Gülüç Belediye Başkan Adayı Mehmet Göktekin, 31 Mart Mahalli İdareler (Yerel) Seçimleri kapsamında, beldede kurulan pazaryerinde esnaf, üretici ziyaretlerinde bulundu.

Göktekin’in seçim Bürosundan verilen bilgiye göre; Burada alışverişe gelen belde yaşayanlarıyla da görüşüp, sohbetlerde bulunan Mehmet Göktekin, pazaryerinin mevcut hali ile satıcıya da alıcıya da ‘çile oluşturduğunu’ savundu.

İLK UYGULANACAK PROJELER ARASINDA KAPALI PAZARYERİ VAR

Gülüç’ün çok daha güzel ve modern bir pazaryerine ihtiyacı olduğunu anlatan Mehmet Göktekin, şunları söyledi:
“Ne yazık ki beldemizdeki pazaryeri ne esnaflarımıza, ne üreticimize ne de halkımıza yakışır şekilde değil. Esnafımız kendi imkanları ile kurduğu çadır ve açtığı tentelerle yazları sıcaktan, kış aylarında ise olumsuz hava koşullarından korunmaya çalışıyorsa da, aynı imkanlar Gülüç halkımız için geçerli değil. Özellikle yaz aylarında aşırı sıcaklardan etkilenen Gülüç halkımız, kış aylarında da yağmurlu havalardan olumsuz şekilde etkileniyor. Bu amaçla hazırladığımız projelerimiz arasında beldemize güzel bir kapalı pazaryeri kazandırmayı planlıyoruz. Halkımızın vereceğine inandığım oyları ile Belediye Başkanı seçildiğim taktirde Belediye Meclis Üyesi ekibimizle alacağımız kararlar arasında ilk sıraları Kapalı Pazaryeri oluşturacaktır. Halkımıza bunun sözünü veriyoruz.”

ZİYARET TURUNDA DESTEK İSTEDİ

CHP Gülüç Belediye Başkan Adayı Mehmet Göktekin, partisinin belde başkanı İhsan Demirkol ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte görüşerek sohbetlerde bulunduğu, yaşlıların ellerini öptüğü ziyaretlerinde vatandaşlardan kendisine oy vererek destek olmalarını istedi.
Çok sayıda vatandaşın da, “Gülüç’ümüzün Mehmet’ine oy vermeyeceğiz de kime vereceğiz” dediği duyuldu.

Paylaşın:
204 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ