logo

CHP ÇOCUKLARI KUTLADI

CHP Kdz. Ereğli İlçe Örgütü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile farklı etkinlikler düzenleyerek çocukların bayramını kutladı.

CHP Kdz. Ereğli İlçe Örgütü ve Gençlik Kolları üyeleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile farklı etkinlikler düzenlediler.

CHP’liler ilk etkinlikte; Ereğli Çarşı Merkezi ve sahil bölgesindeki çocuklara balon ve bayrak dağıtarak, onlara yurdun temeli ve ülkenin geleceği olduklarını vurgulayarak bayramları kutladı.

Diğer yandan Kdz Ereğli CHP gençlik kolları üyeleri de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında, ilçede faaliyet gösteren İlkadımlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezine ziyaret gerçekleştirerek miniklere küçük hediyelerini verdiler.

CHP’den 23 Nisan etkinlikleri ile ilgili yapılan açıklamada “Güzel ülkemizin geleceğini inşa edecek olan, Atamızın bizlere mirasını ‘muasır medeniyetler seviyesi’ ve onun da ilerisine taşıyacak tüm çocuklarımızın bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz.” denildi.

Paylaşın:
640 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ