logo

CHP, GÜLÜÇ’TE MEHMET GÖKTEKİN’İ ADAY GÖSTERDİ

  • Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) 2 Şubat Parti Meclis toplantında Zonguldak’ın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesinde Belediye Başkan Aday Adaylarından Mehmet Göktekin’i aday gösterdi.

CHP Parti Meclisi 2 Şubat Toplantısında belirlenen Belediye Başkan Adayları açıklandı. Buna göre Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Beldesinde Aday Adaylarından Mehmet Göktekin Aday olarak belirlendi. CHP’nin Gülüç’te Mehmet Göktekin ile birlikte; Nezaket Öztürk, Aykut Doğan ve Şeref Aydınlı olmak üzere 4 Aday Adayı bulunuyordu.

MEHMET GÖKTEKİN KİMDİR:
1964 Karadeniz Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesi doğumlu Mehmet Göktekin, İlkokulu Gülüç İlkokulunda, Ortaokulu Atatürk Ortaokulunda, Liseyi ise Kdz. Ereğli Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamladı.
Erdemirspor Yıldız Takımında başlayan futbol yaşamını 1981’de Yenimahalle Spor Kulübü’nde devam ettiren Göktekin, aynı kulüpte aldığı “Maradona Mehmet” lakabı ile birlikte aktif futbol yaşamını, dönemin profesyonel liginde mücadele eden Erdemirspor ile noktaladı.
Ardından futbola ‘antrenör’ olarak zaman ayıran Mehmet Göktekin, dönemin Gülüç Belediyespor takımında başarılı sonuçlar aldı.
Mehmet Göktekin, gençlik yıllarında başladığı Bilardo Sporunda da halen ‘lisanslı’ olarak Türkiye Şampiyonalarına katılarak sürdürüyor.
Askerlik görevini tamamlaması ardından, 1990’da Erdemir’de çalışma yaşamına başlayan Göktekin, 2011’de emekli oldu.
Mehmet Göktekin, 2013-2015 yılları arasında da Gülüç Vesile Dikmen İlkokulunda “Okul Aile Birliği başkanlığı” görevinde de bulundu.
1992’de eşi Emine Göktekin ile yaşamını birleştiren Mehmet Göktekin, Biri mühendis, diğeri Otomotiv Mühendisliği bölümünde okuyan 2 erkek, bir de lise son sınıfa giden kız çocuğu babasıdır.

Paylaşın:
489 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ